High Tea in Den Haag

Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Door zijn veelzijdigheid een perfecte locatie voor een High Tea. Of je nu van kunst en cultuur houdt, liever actief bezig bent of lekker gaat shoppen, Den Haag biedt het allemaal.

Aan het Plein en de Grote Markt liggen veel gezellige restaurants en cafés. Iedere dag van de week bruist het hier van de activiteit wat het een geschikte plek maakt om iets te eten of drinken. Een High Tea in Den Haag op één van de uiteenlopende locaties staat garant voor een smaakvolle en unieke ervaring.

Den Haag

Leukste High Tea locaties in Den Haag:

Filtering

Meer weten over Den Haag

Den Haag is de thuisstad voor veel leden van de Koninklijke familie en op het bekende Binnenhof is de regering. In combinatie met de vele monumenten in de historische binnenstad zorgt het ervoor dat Den Haag een chique sfeer ademt. Ga je liever voor lekker casual slenteren dan is er genoeg te ontdekken zoals op de multiculturele Haagsche Markt of in de gezellige winkeltjes in het centrum. Tijdens een toeristische rondvaart kun je Den Haag leren kennen vanaf het water in een van de boten van de Ooievaart.

Zin in zon of lekker uitwaaien? Dan zit je goed op de stranden van Kijkduin en Scheveningen. En als je er dan toch bent, kun je meteen Nederland in miniatuur bewonderen in Madurodam. Of een vleugje cultuur opsnuiven in het Mauritshuis met werken van de Hollandse meesters. Alle ervaringen op je laten inwerken of gewoon gezellig bij elkaar zijn, kan tijdens een High Tea in Den Haag.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen