High Tea Den Haag

Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Door zijn veelzijdigheid een perfecte locatie voor een High Tea. Of je nu van kunst en cultuur houdt, liever actief bezig bent of lekker gaat shoppen, Den Haag biedt het allemaal.

Aan het Plein en de Grote Markt liggen veel gezellige restaurants en cafés. Iedere dag van de week bruist het hier van de activiteit wat het een geschikte plek maakt om iets te eten of drinken. Een High Tea in Den Haag op één van de uiteenlopende locaties staat garant voor een smaakvolle en unieke ervaring.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Den Haag? Bekijk dan ook Leiden, Gouda en Rotterdam.

Den Haag

Leuke locaties in Den Haag:

Filtering

Meer over High Tea in Den Haag

Den Haag is de thuisstad voor veel leden van de Koninklijke familie en op het bekende Binnenhof is de regering. In combinatie met de vele monumenten in de historische binnenstad zorgt het ervoor dat Den Haag een chique sfeer ademt. Ga je liever voor lekker casual slenteren dan is er genoeg te ontdekken zoals op de multiculturele Haagsche Markt of in de gezellige winkeltjes in het centrum. Tijdens een toeristische rondvaart kun je Den Haag leren kennen vanaf het water in een van de boten van de Ooievaart.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Zin in zon of lekker uitwaaien? Dan zit je goed op de stranden van Kijkduin en Scheveningen. En als je er dan toch bent, kun je meteen Nederland in miniatuur bewonderen in Madurodam. Of een vleugje cultuur opsnuiven in het Mauritshuis met werken van de Hollandse meesters. Alle ervaringen op je laten inwerken of gewoon gezellig bij elkaar zijn, kan tijdens een High Tea in Den Haag.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden