High Wine cadeaubon

Eens iets anders dan die High Tea? Geef dan een High Wine bon! Heerlijk samen genieten van hartige hapjes met bijpassende wijnen. Proef verschillende wijnen en leer welke food combinaties er allemaal bestaan. Dit is een leuke ontdekkingsreis voor elke wijnkenner of juist voor de beginnende wijndrinker.

Met de HighWine.nl cadeaubon kun je een High Wine reserveren bij een locatie naar keuze. Ga jij voor een knusse wijnbar of voor een luxe restaurant? De keuze is reuze en er is voor ieder wat wils. Heb jij liever een wijntje met een overvolle borrelplank of gaat jouw voorkeur uit naar luxe gerechtjes die naadloos aansluiten bij de geschonken wijn? Bekijk alle High Wine locaties en maak zelf een keuze.

High Wine bon online bestellen

Je kunt een cadeaubon bestellen vanaf € 20,00. Elk restaurant heeft een eigen menu en prijs, dus houd daar rekening mee bij het bestellen. Heb je direct een cadeau nodig? Bestel dan de digitale cadeaubon en ontvang ‘m direct in je e-mail. Geef jij graag wat extra’s? Ga dan voor de fysieke cadeaubon en ontvang een mooie kaart op de deurmat. Je kunt zelfs een Milka chocoladebox bestellen voor de echte chocoladeliefhebbers.

Inleveren? Daar heeft de ontvanger 2 jaar de tijd voor. Selecteer een locatie naar keuze, vul het reserveringsvenster in (aantal personen, datum, tijd en persoonlijke gegevens). Voordat je de reservering verstuurt klik je op ‘’cadeaubon inleveren’’ en daar vul je de vouchercode + pin in. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het genieten kan beginnen!

High Wine cadeaubon cadeaubon
High Wine cadeaubon

Geniet van heerlijke proeverij van hapjes en prachtige wijnen.

High Wine bon bestellen