High Tea bestellen voor afhalen

Wil jij een High Tea bestellen? Dan zijn er verschillende locaties waar je uit kunt kiezen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de horecalocaties met de beste High Tea boxen. Je kunt jouw High Tea ophalen en genieten van een High Tea at home. Een leuk idee als je een gezellige middag thuis (of ergens anders) wil hebben. Een High Tea bestellen is ook een leuke manier om iemand te verrassen! Aan huis laten leveren? Er zijn ook mogelijkheden om jouw High Tea box te laten bezorgen.

Wanneer wil jij jouw bestelling komen halen? Geef het door in het opmerkingen veld van jouw reservering.

Let op: de sortering is van A – Z. Zoek dus op alfabetische volgorde naar de plaats/stad waar jij een High Tea wil afhalen.

high tea bestellen

High Tea afhalen

Een High Tea is altijd een goed idee! Samen genieten van heerlijke hapjes en een lekkere kop thee. Quality time met de mensen die je liefhebt. Onder het genot van zoetigheid kunnen jullie lekker bijpraten en echt even tijd voor elkaar nemen. Een High Tea is niet alleen leuk in een restaurant, het kan namelijk overal leuk zijn. Thuis met vriendinnen, als picknick in het park, lekker in de tuin. Of ga je met een High Tea box onder je arm naar je moeder toe om haar te verrassen? Waar je ook heen gaat met al dat lekkers, het wordt vast en zeker een succes!

Wat kun je verwachten?

Als je een High Tea gaat bestellen, weet je niet altijd direct wat je kunt verwachten. Alle High Tea boxen zijn anders. In de meeste gevallen staat er per locatie bij wat je ongeveer in de box krijgt. Meestal is dit een selectie van zelfgemaakte zoete en hartige hapjes. Daarnaast krijg je vaak ook wat (losse) thee, zodat je thuis alleen maar water hoeft te koken. De restaurants, lunchrooms en koffiebarretjes hebben meestal een vitrine vol met taartjes en een menukaart vol met sandwiches. De locatie maakt hier een mooie selectie van en stopt dit zorgvuldig in een doosje voor jou. Als jij jouw ‘High Tea To Go’ bestelt, dan kun je aangeven wanneer je de bestelling wil op komen halen. Als je aankomt staat die box vol met lekkers voor jou klaar. Meestal kun je betalen bij het restaurant zelf. Soms wil de locatie liever vooraf betaald krijgen door middel van een betaalverzoek. De betaalmogelijkheden staan bij de bestelling weergegeven.

Zoek uit, bestel, haal op & geniet!

High tea bestellen