Ik wil reserveren

High Tea Vlaamsch Broodhuys Elandsgracht

 • Op locatie
 • Afhalen

High Tea menu

High Tea – € 27,50 p.p. 

 • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
 • Heerlijke scones met clotted cream en jam
 • Verse taartjes uit onze patisserie
 • Onbeperkt thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

High Tea To Go – € 23,00 p.p.

Inhoud voor 2 personen:

 • 4x belegde hartige boterham (in 2-en gesneden)
 • 6x zoetigheid
 • 2x scone
 • bakje clotted cream met jam
 • theezakjes
 • verpakt in een houten kistje

Geef aan bij de reservering wanneer je de High Tea Box wil komen afhalen. Je kunt de box bestellen vanaf 2 personen. 

Algemene info

Ons Baker's Café aan de Elandsgracht heeft de functie van een ouderwetse buurtbakker, waar de bewoners elkaar ontmoeten en waar elke dag weer druk bijgepraat wordt. Vaak weten onze medewerkers hier al wat een vaste gast gaat bestellen, en hoe hij of zij het liefst zijn koffie drinkt. Een warme sfeer met veel bekende gezichten, maar ook een gestage stroom van nieuwkomers. Bijvoorbeeld toeristen die een lange wandeling door de negen straatjes achter de rug hebben, verliefd zijn geworden op de Jordaan en ons Baker's Café uitkiezen om weer even op te laden. Ook als je niet in de buurt woont is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Elandsgracht. Je bent van harte welkom om met ons de dag te komen doornemen in de gezelligste straat van de Jordaan.

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment en tot slot scones en clotted cream. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri’s Favorieten.

Bij Vlaamsch Broodhuys word je goed verwend met onbeperkt thee, heerlijke diverse soorten belegde zuurdesem boterhammen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boerenkipsalade, gerookte zalm en avocado. Daarnaast kun je genieten van verse taartjes uit onze patisserie en natuurlijk heerlijke scones met clotted cream en jam.

Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Mei-Fung Ho
  6-08-2023
  Vriendelijke dames, lekkere broodjes met beleg en de gebakjes waren heerlijk.
  Datum van mijn bezoek: 4 augustus 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  9
 • 6.8/10
  Tanisha Linger
  16-05-2022
  Toen we aankwamen op de locatie waar ik had gereserveerd kregen wij te horen dat de medewerkers van niks wisten, terwijl ik wel een bevestigingsmail had gekregen. Uiteindelijk werden we wel direct geholpen. De thee was prima, maar als eerste kregen wij het zoete gedeelte, terwijl een high tea toch echt met het hartige gedeelte begint. Het zoete gedeelte was prima, maar karig. Het hartige gedeelte bestond uit meerdere hartige sandwiches. Het beleg was gevarrieerd maar het brood smaakte wat oud en er zat ook niks warms bij (geen warme broodjes of een soepje). Ten slotte waren er helemaal geen scones, terwijl dat ook bij een high tea hoort en op de site staat dat de high tea bestaat uit een scone met clotted cream en jam. Al met al vond ik het slecht dat de medewerkers niet op de hoogte waren van deze reservering, terwijl ik wel een bevestigingsmail van Vlaamsch Broodhuys terug kreeg. En om eerlijk te zijn zou ik deze high tea ook afraden bij anderen omdat het aanbod karig was voor de prijs die we moesten betalen. Lichtpuntje was wel dat het personeel heel aardig was, vanuit het management is het denk ik slecht geregeld.
  Datum van mijn bezoek: 15 mei 2022
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  3
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 8.5/10
  Nienke Verbree
  4-07-2019
  Gezellige locatie en vriendelijk personeel, gerechtjes waren erg lekker en prima middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 30 juni 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9