High Tea in Harderwijk

Harderwijk is een bruisende stad in de provincie Gelderland. De Hanzestad telt ongeveer 44.000 inwoners. Een prachtige, historische stad waar gezelligheid heerst. Harderwijk ligt aan de Veluwe met het Veluwemeer. Geniet van de natuur of ga een dagje shoppen. Een dagje Harderwijk kun je afsluiten met een heerlijke High Tea. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Harderwijk. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Harderwijk? Bekijk dan ook eens Lelystad, Almere of Apeldoorn.

Harderwijk

Leuke locaties in Harderwijk

Filtering

Meer over High Tea in Harderwijk

Denk je aan Harderwijk, dan denk je misschien meteen aan het Dolfinarium. Hier kun je de zeewereld ontdekken in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Harderwijk heeft nog meer te bieden dan de unieke zeedieren. Het is een prachtige stad met veel natuur. Maak een mooie tocht langs het water en door de Veluwse bossen. Geniet van de bos, heide, buitengebied en mooie wateren. Je kunt de natuur ook vanaf het water bekijken door een vaartocht. Er zijn verschillende rondvaarten en je kunt surfen en zeilen. Na afloop kun je bijkomen aan het stadsstrand, een eilandje met heerlijk zandstrand.

De binnenstad van Harderwijk heeft een gevarieerd winkelaanbod. Er is een mix van bekende winkelketens en kleine zelfstandige ondernemers. In deze boetiekjes vind je pareltjes die je op andere plekken niet kunt vinden. Daarnaast zijn er heerlijke speciaalzaken te vinden voor verse producten. De stad biedt een groot aantal restaurants aan met veel diversiteit. Van een hamburger in een eetcafé tot een fijnproeversmenu in een sterrenrestaurant. Harderwijk is een perfecte stad voor de foodlovers.

In het Palingmuseum in Harderwijk maak je kennis met het mysterieuze leven van de paling en de verwerking van deze delicatesse. Een educatieve beleving voor jong en oud. Maak je liever kennis met de cultuur en kunstenaars van Harderwijk? Bezoek dan het Stadsmuseum of ga naar een voorstelling of expositie in de Catharinakapel. Het Marius van Dokkum Museum is in 2018 geopend en hier kun je de schilderijen van Marius van Dokkum bewonderen. In Harderwijk is de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog zichtbaar door verschillende monumenten, zoals de klokken van het Stadhuis op de Markt en Stellung Hase, overblijfselen van een radarstation.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden