High Tea Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn ligt midden in de provincie Overijssel, op de grens van Twente met Salland. Het staat bekend als toeristische en recreatieve gemeente. Je kunt Hellendoorn actief ontdekken door een bezoek te brengen aan Avonturenpark Hellendoorn, een kanotocht over de Regge of een wandeling door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. In samenhang met de gastvrijheid van de bevolking en de gezellige horeca met haar terrasjes, maakt Hellendoorn een perfecte locatie voor een High Tea. Sluit je actieve dag af met een heerlijke High Tea bij één van deze leuke locaties.

Hellendoorn

Leuke locaties in Hellendoorn:

Filtering

Meer over High Tea in Hellendoorn

Avontuurlijk en cultureel, dat is Hellendoorn. In de natuurlijke omgeving met het Nationaal Park en de mooie landschappen kun je er heerlijk actief zijn op de mountainbike, in de kano of op je eigen fiets. Wil je er cultuur snuiven? De tijd lijkt in het dorp daar stil te hebben gestaan, maar het bruist er van de activiteiten. Wij hebben voor jou de leukste High Tea locaties uitgezocht, zodat je een heerlijke middag goed kan afsluiten.

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden