High Tea in Dordrecht

Als je op zoek bent naar een leuke High Tea in Dordrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu in Dordrecht woont of daarheen gaat om te shoppen. Wij hebben de leukste zaakjes waar de zoete en hartige lekkernijen worden aangeboden voor je op een rijtje gezet. Een High Tea is een heerlijke manier om even gezellig bij te kletsen en te ontspannen. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar wij hebben op basis van recensies de leukste hieronder voor je verzameld.

Je kunt ook een high tea laten bezorgen in Dordrecht. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Dordrecht? Bekijk dan ook Rotterdam en Schiedam.

Dordrecht

Leuke locaties in Dordrecht:

Filtering

Meer over High Tea in Dordrecht

Op onze website zie je in één oogopslag hoeveel sterren een locatie krijgt. Dit is gebaseerd op de recensies welke onze bezoekers hebben achtergelaten. Zo bouwen we verder aan een goed overzicht met alleen maar beter wordende locaties. Daarom is jouw recensie ook zo waardevol. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met (meestal) onbeperkt thee. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement meestal starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Dordrecht overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen heerlijke traktatie is, weten wij het ook niet meer. We helpen je natuurlijk graag met het vinden van een goede locatie, misschien is dit overzicht relevant voor jou:

Top 3 meest populaire High Tea locaties op basis van reserveringen
1.  Den Witten Haen
2.  Broodcafé JAAP
3.  De Stadsbranderij

Top 3 best beoordeelde High Tea locaties op basis reviews
1.  No.38 City Bakery Cafe (cijfer 9,3)
2. De Stadsbranderij (cijfer 9,2)
3. Broodcafé JAAP (cijfer 8,9)

De High Tea’s die in Dordrecht worden aangeboden, hebben zo allemaal hun eigen kenmerk. Zo staat bijvoorbeeld de Khotinsky bekend om haar prachtige locatie, de Down Town om haar prachtige uitzicht over het drierivierenknooppunt en de Stadsbranderij om haar knusheid en kleinschaligheid. Lunchroom Den Witten Haen is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar werk en plezier perfect samenkomen doordat medewerkers worden begeleid door een ervaren en professioneel team. Kortom: hier vind je genoeg keus en we zijn heel benieuwd naar jouw review om het aanbod nog beter te maken!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden