High Tea cadeaubon

Lekker genieten! Met de High Tea cadeaubon geniet je van diverse zoete en hartige hapjes in combinatie met thee. Of je nu wilt gaan genieten in een hip restaurant of in een knusse brasserie; er is voor ieder wat wils. De High Tea bon is bij geselecteerde locaties die op HighTea.nl staan direct online in te wisselen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Met de High Tea cadeaubon geef je een onvergetelijke ervaring. Een heerlijke High Tea belevenis voor twee of meer personen. Met deze HighTea.nl bon laat je iemand genieten van diverse soorten thee met lekkere hapjes. Je hebt keuze uit vele restaurants en lunchrooms, veel plezier!

Tip: bestel een Milka chocoladebox bij jouw fysieke  bestelling!

Je hebt de mogelijkheid om de High Tea bon zowel per post als per e-mail te ontvangen. Het voordeel van de digitale cadeaubon is dat je ‘m direct na bestellen per mail ontvangt. Zo ben je altijd op tijd voor het geven. Uitprinten kan natuurlijk ook. Fysieke bestellingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. De cadeaubon is 2 jaar geldig na aankoopdatum. Wil je weten hoeveel er (nog) op jouw cadeaubon staat? Check het via de saldo checker!

Heb jij een cadeaubon gekregen en wil je weten hoe je die kan inleveren, lees dan: hoe werkt de cadeaubon?

Wil jij de HighTea.nl cadeaubon zakelijk als relatiegeschenk geven? Bekijk dan onze theepakket cadeau mogelijkheden.

Bestel hieronder direct jouw High Tea cadeaubon in onze webshop. Mochten er vragen zijn, neem dan contact met ons op.

Bij ons kun je veilig betalen middels iDeal, Visa of Mastercard.