High Tea in Tilburg

Tilburg, de hoofdstad van de gelijknamige gemeente is de op 6 na grootste stad van Nederland. Ook hier is de Brabantse gezelligheid duidelijk terug te vinden in de vele kroegen, restaurants en barretjes. Verschillende van deze gelegenheden bieden ook uitstekende High Tea’s aan. High Tea Tilburg zet de leukste locaties voor je op een rij. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Tilburg? Bekijk dan ook Den Bosch of Breda.

Tilburg

Leuke locaties in Tilburg:

Filtering

Meer over High Tea in Tilburg

De Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid en Bourgondische levensstijl. De stad kent vijf gebieden met eetcafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De 5 gebieden zijn: de Heuvel, de Korte Heuvel, het Piusplein, de Oude Markt en de Stadhuisstraat. In elk van deze gebieden hebben we de leukste locaties voor je verzameld.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Tilburg is ook een studentenstad. Hierdoor varieert het aanbod van restaurants in de stad van studentikoos tot chique. VVV Tilburg heeft alle locaties handig in kaart gebracht in het gidsje ‘Uit in Tilburg’. Klik op één van de bovenstaande restaurants om het menu te bekijken, de openingstijden zijn en hoe anderen de High Tea hebben ervaren. Heb je zelf een (positieve) ervaring bij een locatie die hier nog niet tussen staat, laat het ons dan weten.

Naast alle horeca gelegenheden is Tilburg ook een stad waar je naar verschillende musea kunt, de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen om de hoek zitten en je kunt verdwalen in mooie parken. Een hoop dingen die je kunt combineren met een lekkere High Tea. Voor de echte to-do tips over Tilburg kun je het beste kijken op de website van VVV Tilburg.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden