High Tea in Tilburg

Tilburg, de hoofdstad van de gelijknamige gemeente is de op 6 na grootste stad van Nederland. Ook hier is de Brabantse gezelligheid duidelijk terug te vinden in de vele kroegen, restaurants en barretjes. Verschillende van deze gelegenheden bieden ook uitstekende High Tea’s aan. High Tea Tilburg zet de leukste locaties voor je op een rij.

Tilburg

Leukste High Tea locaties in Tilburg:

Filtering

Meer weten over Tilburg

De Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid en Bourgondische levensstijl. De stad Tilburg kent vijf gebieden met eetcafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De 5 gebieden zijn: de Heuvel, de Korte Heuvel, het Piusplein, de Oude Markt en de Stadhuisstraat. In elk van deze gebieden heeft High Tea Tilburg de leukste locaties voor je verzameld.

Tilburg is ook een studentenstad. Hierdoor varieert het aanbod van restaurants in de stad van studentikoos tot chique. VVV Tilburg heeft alle locaties handig in kaart gebracht in het gidsje ‘Uit in Tilburg’. Klik op één van de bovenstaande High Tea Tilburg locaties om te bekijken wat de High Tea inhoudt, de openingstijden zijn en hoe anderen de High Tea hebben ervaren. Heb je zelf een (positieve) ervaring bij een locatie die hier nog niet tussen staat, laat het ons dan weten.

Naast alle horeca gelegenheden is Tilburg ook een stad waar je naar verschillende musea kunt, de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen om de hoek zitten en je kunt verdwalen in mooie parken. Een hoop dingen die je kunt combineren met een lekkere High Tea. Voor de echte to-do tips over Tilburg kun je het beste kijken op de website van VVV Tilburg.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen