Ik wil reserveren

High Tea Lunchroom de Proeftuin

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €13,95 p.p.

 • Start met een lekker soepje
 • Hartig plankje
 • Afsluiting met wat zoete hapjes 

Let op: de gerechtjes kunnen soms afwijken van de foto, omdat de gerechtjes iedere dag een beetje kunnen verschillen.

Bij aankomst in de Proeftuin kun je aangeven of je de High Tea bijvoorbeeld vegetarisch wil of allergieën hebt. Hierbij wordt dan rekening gehouden met het voorbereiden van de gerechten.

Algemene info

In tuincentrum GroenRijk Tilburg bevindt zich een mooie horeca afdeling (lunchroom De Proeftuin). Hier kun je terecht voor onder andere een heerlijk kopje (versgemalen) koffie of thee, gebak en andere lekkernijen, belegde broodjes, ontbijt en High Tea´s. Probeer het gezellige tuincafe uit en geniet van een rustmomentje in een GroenRijke omgeving.

Heb je zin in een gezellige middag met smakelijke hapjes? Kom dan langs in de Proeftuin van Groenrijk Tilburg en geniet van een heerlijke High Tea. De High Tea bestaat uit drie gangen: start met een smakelijk soepje, vervolg met een hartig plankje en sluit af met verrukkelijke zoete hapjes (ook beschikbaar in een vegetarische variant). Geniet van de sfeer te midden van het groene tuincentrum.

Bestel de HighTea.nl Lunchroom de Proeftuin cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Claudia Hendriks
  10-03-2024
  We hebben een heerlijke Hightea genoten bij de proeftuin. Fijne stoelen om op te zitten,eten was goed en we konden ook onze wensen kenbaar maken.onbeperkt thee drinken,de toetjes waren oke,persoonlijk was de apfelstrudel mijn favoriet.de andere 2 echt veel te zoet.
  Datum van mijn bezoek: 9 maart 2024
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  9
 • 9.0/10
  Anja van Bergen
  24-01-2024
  Genoten van een lekkere High Tea. Na de High Tea nog heerlijk een rondje door het tuincentrum gewandeld. Aanrader voor een middagje uit!
  Datum van mijn bezoek: 16 januari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  8