High Tea in Rotterdam

Een High Tea in Rotterdam is makkelijk gevonden. Er zijn tientallen leuke eetgelegenheden, barretjes, kroegen en restaurants. High Tea Rotterdam heeft de leukste locaties voor je verzameld om het iets overzichtelijker voor je te maken. De binnenstad van Rotterdam staat bekend om haar prachtige ligging aan de rivier waar maandelijks de grootste cruise schepen aanmeren. Om haar hippe coffee corners en om de gezellige terrassen. Tussen al dit gezelligs vind je de leukste High Tea locaties waar prima voor je wordt gezorgd.

Rotterdam

Leukste High Tea locaties in Rotterdam:

Filtering

Meer weten over Rotterdam

Er is in Rotterdam naast shoppen in de koopgoot nog veel meer te zien en te doen. Bekijk de prachtige skyline van Rotterdam bij de Wilhelminapier. Vroeger bekend als vertrekpunt van de Holland-America Lijn naar new York, maar nu voornamelijk om de bijzondere architectuur die hier te vinden is. De één vindt het mooi, de ander heeft er zo zijn twijfels bij. Een ander leuk gezicht zijn de Kubus woningen bij Rotterdam Blaak. Ook een centrale plek waar je High Tea’s kunt doen. Dichtbij de Kubus woningen heb je de Markthal. Een prachtig overdekte hal met voor ieder wat wils. Van olijven tot ijs en verschillende soorten kruiden. Alleen hier kun je al een halve dag doorbrengen.

Een andere leuke tip van High Tea Rotterdam is ‘Tante Nel’. Je kunt hier dan wel geen High Tea doen maar dit kenmerkt wel de ‘hipheid’ van Rotterdam. Een snackbar waar je ook op het terras kunt genieten van speciaalbieren en gin tonics. High Tea Rotterdam is benieuwd welke High Tea locaties jullie naast deze selectie kunnen aanbevelen! Laat je het ons even weten als je bent geweest?

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen