High Tea in Rotterdam

Een High Tea in Rotterdam is makkelijk gevonden. Er zijn tientallen leuke eetgelegenheden, barretjes, kroegen en restaurants. Wij hebben de leukste locaties voor je verzameld om het iets overzichtelijker voor je te maken. De binnenstad staat bekend om haar prachtige ligging aan de rivier waar maandelijks de grootste cruise schepen aanmeren, om haar hippe coffee corners en de gezellige terrassen. Ben je benieuwd naar locaties in de omgeving van Rotterdam? Bekijk dan ook eens Schiedam, Oud-Beijerland, Maasluis, Dordrecht of Zwijndrecht.

Rotterdam

Leuke locaties in Rotterdam:

Filtering

Meer over High Tea in Rotterdam

Er is in Rotterdam naast shoppen in de Koopgoot nog veel meer te zien en te doen. Bekijk de prachtige skyline van Rotterdam bij de Wilhelminapier. Vroeger bekend als vertrekpunt van de Holland-Amerika Lijn naar New York, maar nu voornamelijk om de bijzondere architectuur die hier te vinden is. De één vindt het mooi, de ander heeft er zo zijn twijfels bij. Een ander leuk gezicht zijn de Kubus woningen bij Blaak. Ook een centrale plek waar je kunt genieten van een high tea. Dichtbij de Kubus woningen heb je de Markthal. Een prachtig overdekte hal met voor ieder wat wils. Van olijven tot ijs en verschillende soorten kruiden. Alleen hier kun je al een halve dag doorbrengen.

We helpen je natuurlijk graag met het vinden van een goede locatie, mogelijk is dit overzichtje relevant voor jou:

Top 3 meest populaire High Tea locaties op basis van reserveringen

  1.  Juffrouw van Zanten West
  2.  Juffrouw van Zanten Kralingen
  3. Baker & Moore

Top 3 best beoordeelde High Tea locaties op basis reviews

  1. SUE Rotterdam (cijfer 9,5)
  2. Bomm Bar Bistro (cijfer 9,0)
  3. Baker & Moore (cijfer 8,6)

Een andere leuke tip is ‘Tante Nel’. Je kunt hier dan wel geen high-tea doen maar dit kenmerkt wel de ‘hipheid’ van Rotterdam. Een snackbar waar je ook op het terras kunt genieten van speciaalbieren en gin tonics. Hotel New York is ook een populaire locatie, dit komt door het mooie uitzicht en de historie. Wanneer er een restaurant review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Een heerlijke high tea met een prachtig uitzicht is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere zoete en hartige hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, sandwiches, brownies, vers fruit, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer. We zijn benieuwd welke restaurants jullie naast deze selectie kunnen aanbevelen! Laat je het ons even weten als je bent geweest?

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden