Ik wil reserveren

High Tea Amrâth Airport Hotel Rotterdam

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 25,50 p.p.

 • Heerlijke etagère met:
  • Hartige bites
  • Zoete lekkernijen 
 • Thee van Tea Street

Algemene info

Geniet van de High Tea bij het Amrâth Airport Hotel Rotterdam. Je kunt een overdadige etagère met hartige bites en zoete lekkernijen verwachten. Denk hierbij aan heerlijke belegde mini broodjes en verschillende taartjes. De thee die wordt geserveerd is van Tea Street. Tea Street biedt hoge kwaliteit losse thee. Van smaakvolle blends tot delicate pure theeDe keuken toont graag zijn creativiteit door met het seizoen mee te gaan. Daarom zal de inhoud van de high tea regelmatig wisselen. Kom jij gezellig proeven? Mogelijk vanaf 2 personen. 

Bestel de HighTea.nl Airport Hotel cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Anoniem
  5-11-2023
  Heerlijke hightea gehad. Alleen de koekjes waren wel zo'n beetje hetzelfde allemaal. En de boterhammen hadden beter zonder korst kunnen zijn, dat staat wat leuker. De korstjes waren nu wat taai. Genoeg thee gekregen, zelfs nog koffie. De bediening was heel vriendelijk. Ook een leuke locatie.
  Datum van mijn bezoek: 4 november 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 9.0/10
  Judith van der Steld-Stekkinger
  8-07-2023
  Wij zjjn 7 juli komen high tea doen voor 4 personen. Omdat wij meer van de hartige hapjes zijn, hebben wij nog kunnen kiezen voor een bittergarnituur of sandwich. We hebben bittergarnituur genomen. Wij komen zeker weer terug.
  Datum van mijn bezoek: 7 juli 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 8.8/10
  Inge B.
  19-04-2023
  Prima hotel, goede locatie. Goede service. De High Tea was erg lekker! Aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 16 april 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  8
  Service
  10