High Tea Bergen op Zoom

Op de grens van Brabant en Zeeland ligt het prachtige Bergen op Zoom. Bergen op Zoom is de ideale plek om cultuur te snuiven, te shoppen en culinair te genieten in een historische sfeer. Wij hebben voor jou de leukste High Tea locaties in Bergen op Zoom geselecteerd of kies voor een High Tea in Hoogerheide.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Bergen op Zoom? Bekijk dan ook Breda en Middelburg.

Bergen op Zoom

Leuke locaties in Bergen op Zoom

Filtering

Meer over High Tea in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom heeft een prachtig centrum met middeleeuwse straatjes en pleintjes. De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten tonen de geschiedenis van het stadscentrum. Er zijn ruim 800 monumenten te vinden. Het oudste monument is de Lievevrouwepoort, ook wel de Gevangenpoort. Rond de Grote Markt zijn ook mooie monumenten te zien zoals de Sint Gertrudiskerk, stadsschouwburg de Maagd en het Oude Stadhuis. De parel van de stad is het Markiezenhof. Dit stadspaleis is ontstaan rond 1500 en is nu een prachtig museum.

Naast de interessante geschiedenis die de stad biedt is er in het centrum een groot, gevarieerd winkelaanbod. Van bekende winkelketens tot kleine, bijzondere winkeltjes. Het bruisende centrum van Bergen op Zoom is de ideale plek voor een leuk dagje shoppen.

In de omgeving van Bergen op Zoom is prachtige natuur te vinden. Een wandeling door de bossen of een mooie fietstocht langs oude landgoederen. In de zomer kun je heerlijk naar het strand aan de Binnenschelde. Hier zijn gezellige restaurants voor een lekkere lunch of een kopje koffie en natuurlijk kun je hier een lekker ijsje halen. In de buurt van Bergen op Zoom zijn leuke dorpjes te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Hoogerheide voor een heerlijke High Tea.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden