High Tea in Heerenveen

Bij Heerenveen denk je al snel aan schaatsen, het Abe Lenstrastadion en Thialf, maar Heerenveen heeft meer, veel meer! High Tea Heerenveen laat je de leukste High Tea locaties van Heerenveen zien om je bezoek aan deze stad helemaal compleet te maken. Het uitgaanscentrum van Heerenveen is in 2012 volledig gerenoveerd. Denk daarbij aan het Posthuis, het Amalius van Oenemaparkje en het Gemeenteplein. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Heerenveen? Bekijk dan ook Drachten, Leeuwarden en Groningen.

Heerenveen

Leukste High Tea locaties in Heerenveen:

Filtering

Meer over High Tea in Heerenveen

Heerenveen is ondernemend en het ondernemersklimaat is gezond. Mede hierdoor vind je in de binnenstad leuke koffietentjes, restaurants en barretjes. In de zomer zitten de bekende terrassen vol met dagjesmensen en inwoners van deze mooie stad.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

De binnenstad van Heerenveen biedt naast heerlijke High Tea’s veel mogelijkheden voor een gezellig avondje uit. Heerenveen beschikt over een bioscoop, een theater, een casino, discotheken en vele leuke kroegen en café´s waar je de hele nacht kunt doorbrengen.

High Tea Heerenveen heeft met de grootste zorgvuldigheid de leukste locaties voor je uitgezocht. Uiteraard kan het voorkomen dat ergens een leuke locatie is, die wij nog niet kennen. Aarzel dan niet en laat het ons gerust weten, zodat wij ook die op onze website kunnen plaatsen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden