High Tea in Groningen

Groningen is de ‘jongste’ stad van Nederland. Gemiddeld genomen hebben de inwoners een leeftijd van circa 36 jaar en dat maakt dat Groningen deze titel mag dragen. Het bruist er dan ook van de activiteit door de vele studenten. Maar deze veelzijdige stad in het Hoge Noorden is ook een aantrekkelijke bestemming voor een dagje uit. De inwoners van Groningen houden wel van iets lekkers en dus zit de stad bomvol met gezellige restaurants en kroegen. Verschillende locaties bieden dan ook de mogelijkheid voor een High Tea in de schaduw van de Martinitoren.

Groningen

Leuke High Tea locaties in Groningen:

Filtering

Meer weten over Groningen

De geschiedenis van Groningen gaat ver terug en dat is goed te zien aan de historische gebouwen en monumenten. De Rijksuniversiteit stamt nog uit 1614 en is de op één na oudste nog bestaande universiteit in Nederland. De Hanzestad was vroeger een belangrijk knooppunt tussen handelaars uit verschillende landen. Natuurlijk mag een beklimming van de typerende Martinitoren niet ontbreken tijdens je bezoek aan Groningen.

Je kunt de stad beter leren kennen door een bezoekje aan één van zijn musea of tijdens een fietstocht over een van de vele fietspaden die door de stad lopen. En wist je dat Groningen omringt is door water? Maak een mooie rondvaart door het historische centrum en leer de omgeving kennen vanaf het water. Een High Tea in Groningen is een leuke manier om de sfeer op te snuiven.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen