High Tea Groningen

Groningen is de ‘jongste’ stad van Nederland. Gemiddeld genomen hebben de inwoners een leeftijd van circa 36 jaar en dat maakt dat Groningen deze titel mag dragen. Het bruist er dan ook van de activiteit door de vele studenten. Maar deze veelzijdige stad in het Hoge Noorden is ook een aantrekkelijke bestemming voor een dagje uit. De inwoners van Groningen houden wel van iets lekkers en dus zit de stad bomvol met gezellige restaurants en kroegen. Verschillende locaties bieden dan ook de mogelijkheid voor een High Tea in de schaduw van de Martinitoren.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Groningen? Bekijk dan ook Leeuwarden en Drachten.

Groningen

Leuke locaties in Groningen:

Filtering

Meer over High Tea in Groningen

De geschiedenis van Groningen gaat ver terug en dat is goed te zien aan de historische gebouwen en monumenten. De Rijksuniversiteit stamt nog uit 1614 en is de op één na oudste nog bestaande universiteit in Nederland. De Hanzestad was vroeger een belangrijk knooppunt tussen handelaars uit verschillende landen. Natuurlijk mag een beklimming van de typerende Martinitoren niet ontbreken tijdens je bezoek aan Groningen.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants in Groningen overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Je kunt de stad beter leren kennen door een bezoekje aan één van zijn musea of tijdens een fietstocht over een van de vele fietspaden die door de stad lopen. En wist je dat Groningen omringt is door water? Maak een mooie rondvaart door het historische centrum en leer de omgeving kennen vanaf het water. Een High Tea in Groningen is een leuke manier om de sfeer op te snuiven.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden