High Tea Goes

Goes is dé winkelstad in het hart van Zuid-Beveland. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden, wat zorgt voor een mooi zicht in het centrum. Van grote winkelketens tot kleine speciaalzaken. Er is voor iedereen iets te vinden.. Bezoek de gezellige restaurants of terrassen voor een heerlijke High Tea. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Goes en de omgeving.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Goes? Bekijk dan ook eens Middelburg of Bergen op Zoom.

Goes

Leuke locaties in Goes

Filtering

Meer over High Tea in Goes

Goes wordt ook wel Hoes Hanzestad genoemd, terwijl het eigenlijk nooit bij de Hanzesteden heeft gehoord. De naam komt door de gans in het stadswapen, een hanze. De stad is een veelzijdige stad met winkels, terrassen en monumenten.

In 1405 kreeg Goes stadsrechten en tot de zestiende eeuw was het een welvarende stad door lakennijverheid en zoutwinning. Een brand in een zoutkeet veroorzaakte en stadsbrand die het noordwesten van de stad in as legde. De stad vormde het agrarisch centrum van Zuid-Beveland. Nog steeds is Goes een belangrijke stad voor de agrarische sector, maar het richt zich ook op dienstverlening en distributie.

Aan de Grote Markt in Goes kun je het oude Stadhuis, uit de 15e eeuw, vinden. Deze is gebouwd in een prachtige, gotische stijl en is tegenwoordig deels omgebouwd tot een restaurant. De Maria Magdalenakerk achter de Grote Markt is een ware blikvanger. Het is gebouwd in laatgotische stijl met een carillon met 47 klokken. In Goes kun je ook de 137 meter hoge Televisietoren vinden, waarmee televisie-,  radio-uitzendingen en telefoonverbindingen de lucht in gingen.

De Stoomtrein Goes-Borsele is een treindienst op Zuid-Beveland. Via een eigen spoorlijn rijden authentieke museumtreinen van Kwadendamme naar Hoedekenskerke. Onderweg kun je toeristische attracties en stations bezoeken.

Bij een dagje Goes kan een heerlijke High Tea niet ontbreken. Geniet van zoete en hartige lekkernijen met onbeperkt thee. Buiten Goes zijn ook erg gezellige dorpjes te vinden met leuke High Tea locaties. Reserveer bijvoorbeeld een High Tea in Yerseke.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden