High Tea Naaldwijk

Naaldwijk is de hoofdplaats van gemeente Westland en ligt in Zuid-Holland. Deze gezellige stad telt ongeveer 21.000 inwoners. In het centrum kun je terecht voor leuke winkels of een gezellig terrasje. Vanuit Naaldwijk ben je ook zo op het strand. Veel te doen, zien en beleven dus! Combineer jouw dag met een heerlijke High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou uitgezocht.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Naaldwijk? Bekijk dan ook Den Haag en Delft.

Naaldwijk

Leuke locaties in Naaldwijk:

Filtering

Meer over High Tea in Naaldwijk

In het centrum van Naaldwijk kun je erg leuk winkelen. Er is een aanbod van ruim 150 winkels, waarvan grote winkelketens en kleine speciaalzaken. Door de gehele stad heen vind je mooie bezienswaardigheden. Doe jouw eigen tour door de stad en bezoek St. Adrianuskerk, het Heilige Geesthofje (uit de 15e eeuw), het Oude Raadhuis (uit 1561), de Oude Kerk en nog veel. Daarnaast is de Watertoren ook echt de moeite waard! Loop terug naar Winkelcentrum De Tuinen om daar wat leuke winkels te bekijken. Is het tijd om even bij te komen? Doe dat dan met een heerlijke High Tea bij een van de locaties in Naaldwijk. Op het bruisende terras van het Wilhelminaplein kun je een lekker drankje drinken. Maar er zijn nog veel meer leuke locaties in de stad waar je terecht kunt.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Naaldwijk en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden