High Tea Bakker Suikerbuik

  High Tea menu

  High Tea – €19,95 p.p.

  Deze High Tea serveren wij in twee gangen:

  • Bij de eerst gang ontvang je een etagère gevuld met lekkernijen gemaakt door de banketbakker. In verband met de verse bereiding is het ook iedere keer weer een verrassing waarmee de etagère gevuld wordt. Het assortiment kan bestaan uit: bokkepootjes, roomboter spritsen, jan-hagel koekjes, chocolade koekjes, marsepein koekjes, mini-muffins, delftse bruggetjes, gevuld speculaas, kokoscrème rolletjes etc. Uiteraard mogen bonbons niet ontbreken. Hierbij wordt onbeperkt thee van Mr. Jones geserveerd.
  • Bij de tweede gang ontvang je hartige hapjes, zoals handgemaakt provençaals tomatenbrood met brie met uienchutney, quiche, kaasvlindertjes, warme kalfssaucijzenbroodjes, soepje etc. De thee die wij hierbij serveren is verse muntthee.

  Royal High Tea – €24,95 p.p.

  Een unieke High Tea, geserveerd op koninklijke wijze. Deze Royal High-Tea laat je genieten zoals de Oranjes van hun thee genieten! Je wordt ontvangen aan een mooi gedekte tafel met servies zoals dit alleen in het koningshuis gebruikt wordt. Terwijl de lekkernijen in de bakkerij worden klaargezet kun je genieten van een heerlijk glas bubbels. 

  Deze High Tea serveren wij in twee gangen:

  • ~Ronde Koning Willem Alexander~

  De Prins is een echte zoetekauw, en dat zie je allemaal terug op jouw Koninklijke bord! Bijvoorbeeld: Marsepein koekjes, chocoladebakjes, opgespoten bitterkoekjes, kokos crème rolletjes en uiteraard ook bonbons flankeren uw thee. Je kunt kiezen uit zes verschillende mooie thee soorten. Thee van losse theebladeren geserveerd in jouw eigen potje thee. 

  • ~Ronde Koningin Maxima~

  De majesteit is verzot op verse muntthee. Muntthee met citroentijm of met venkel. Geflankeerd door een paar lekkere hartige hapjes. En allemaal weer uit eigen bakkerij!

  Algemene info

  Bakker Suikerbuik is een Konditorei & Banketbakkerij in het historisch centrum van Delft. Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt. Deze ambachtelijke bakker maakt zijn creaties allemaal zelf met verse producten wat voor een ware smaaksensatie zorgt. 

  Een plek waar je heerlijke koffie kunt drinken met uiteraard een gebakje erbij, maar uiteraard ook een High Tea met lekkernijen direct uit de bakkerij. In relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak of genoten worden van een High Tea met allemaal handgemaakte producten uit de bakkerij. Voor de kinderen is er een speciale ruimte achterin het lunchroom gedeelte waar ze onbezorgd kunnen spelen. Op het gedeeltelijk overdekte terras kan uit de wind genoten worden in de zon met uitzicht op één van de mooiste grachten van Delft.

  Bestel de HighTea.nl Bakker Suikerbuik cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.3/10
   Anoniem
   10-07-2020
   We hebben een erg lekkere high tea gehad bij Bakker Suikerbol. Heerlijk zoete en hartige hapjes, goede thee van Mr. Jones en erg leuke ontvangst.
   Datum van mijn bezoek: 9 juli 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   9
   Sfeer
   10
   Service
   9
  • 5.0/10
   Anoniem
   13-03-2020
   \'t Ja... we hadden er zin in... 1120 u kwamen we binnen maar de gastvrije ontvangst viel een beetje tegen. We werden door een meneer bediend en we merkten meteen dat hij niet veel aandacht gaf aan ons als klanten nam commercieel de bestellingen op en de 1e gang van de high tea werd met een bons op tafel gezet zonder uitleg, alsjeblieft zei hij waarna hij weer weg liep. Het kwam een beetje bot binnen. We zijn gewend dat er bij elke gang even vertelt wordt wat er voor lekkers voor ons klaarligt. Daarna werd de tweede gang geserveerd maar de schaal van de eerste gang stond er nog waardoor hij het niet neer kon zetten. Ik zei vriendelijk behulpzaam zal ik de schaal even weghalen voor u? Waarop hij reageerde... \'dat zou ik maar doen want ik blijf hier niet hangen met mn arm\' we schrokken alle drie van deze opmerking. Hij merkte het niet nam de schaal van me over een liep weg. Toen we uitgegeten waren vroeg hij, jullie zitten hier al zo lang willen jullie een wijntje? Het was 14u... we vroegen ons af of dat bij de high tea hoorde... toe ik vroeg van het huis? Zei hij nou dat is niet de bedoeling jullie zitten hier gewoon lang dus ik vraag jullie of je een wijntje wilt. We hoefden geen wijntje en hij liep weer weg. We waren verbaasd... Aan deze high tea hebben we niet een hele fijne herinnering.
   Datum van mijn bezoek: 12 maart 2020
   Eten & drinken
   5
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   4
   Service
   4
  • 8.0/10
   Anoniem
   27-02-2020
   Was heel erg lekker en erg gezellig daar. Was op het moment daar erg druk, denk door de voorjaarsvakantie waardoor ze even vergaten de soeplepels te brengen maar verder ging alles goed
   Datum van mijn bezoek: 25 februari 2020
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 10/10
   Nel de Leeuw
   24-02-2020
   Wij hebben genoten van een heerlijke high tea. Super lekker, heel anders dan andere high tea’s. Niet alleen zoetigheid maar ook lekkere hartige hapjes. Allemaal vers uit de bakkerij, leuk personeel en een gezellige locatie. Een aanrader!
   Datum van mijn bezoek: 23 februari 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 10/10
   Daniëlle Struijs
   22-02-2020
   Een hele gezellige ruimte. Ik vond het zelf fijn dat de tafels niet zo dicht op elkaar staan en relaxte muziek op zodat je gezellig kan kletsen. Service was top en de High tea was heerlijk!!!
   Datum van mijn bezoek: 21 februari 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 9.3/10
   Anoniem
   27-01-2020
   We hebben gisteren een heerlijke high tea gehad met 6 zussen. Eerst de zoete lekkernijen en later de hartige. Meer dan voldoende. Door drukte in de zaak en wellicht te weinig personeel moesten wij wel 2x om nieuw heet water voor de thee vragen maar wel aardig personeel. De locatie is een aanrader.
   Datum van mijn bezoek: 26 januari 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   8
  • 10/10
   Anoniem
   29-12-2019
   Wij vonden het een erg leuke locatie. De high tea was uitstekend. We konden niet alles op. Wat over bleef konden we thuis nog op eten.
   Datum van mijn bezoek: 28 december 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.0/10
   Anoniem
   19-12-2019
   Wij hadden de Royal High Tea. Mooi gezette tafel, stoelen waren alleen erg doorgezakt. Heerlijke, huisgemaakte hapjes, alleen jammer dat de zoete hapjes voor de hartige hapjes kwamen. Weinig tot geen uitleg over de high tea en wat voor hapjes het waren.
   Datum van mijn bezoek: 18 december 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   6
  • 8.0/10
   Anoniem
   9-12-2019
   prima verzorgde high tea. Lekkere hapjes, zowel zoet als hartig. Ruim voldoende gekregen . prettige service. Is aan te bevelen.
   Datum van mijn bezoek: 6 december 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 8.5/10
   Anoniem
   21-10-2019
   Fijne vriendelijke bediening. Goede kwaliteit eten ruime keuze Goede sfeer
   Datum van mijn bezoek: 20 oktober 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   6
   Service
   8
  • 10/10
   Andre van der Zouw
   30-09-2019
   Heel hartelijk ontvangen in een huiselijke sfeer, tafel was al “royal” gedekt en het glaasje bubbels werd geserveerd, high tea was zeer kompleet, theesoorten en gerechtjes werden door zeer vriendelijke dame en heer. Wij komen zeker nog eens terug
   Datum van mijn bezoek: 29 september 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.3/10
   Femke Krijger
   22-08-2019
   Zeker een aanrader! Erg lekkere en uitgebreide high tea. Leuke locatie en vriendelijk personeel!
   Datum van mijn bezoek: 17 augustus 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8