High Tea in Arnhem

Wij hebben de leukste High Tea locaties voor je op een rij gezet. Arnhem barst van de leuke tentjes, bezienswaardigheden en restaurants. Als hoofdstad van de provincie Gelderland heeft deze stad een hoop te bieden. De Slag om Arnhem is iets waar Arnhem internationaal om bekend staat. Als onderdeel van de Operatie Market Garden vond hier een luchtlanding en de bijbehorende veldslag plaats.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Arnhem? Bekijk dan ook Apeldoorn, Nijmegen en Amersfoort.

Arnhem

Leuke locaties in Arnhem:

Filtering

Meer over High Tea in Arnhem

Door de rijke historie van de stad zijn in Arnhem veel musea waar je van alles terug kunt vinden over de gebeurtenissen in de stad. Tussen de musea door is een High Tea de perfecte manier om even tot rust te komen.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Naast de musea is ook shoppen een goede bezigheid om de stad te leren kennen. Arnhem heeft shoppen tot kunst verheven! Winkelen voor je plezier, dat doe je in het centrum. Ook tijdens het shoppen kan een High Tea natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden