High Tea in Castricum

Ook al is Castricum niet zo groot, het is wel een erg populair plaatsje. Met een mooie ligging aan de kust is het een enorme toeristen trekpleister. Veel Amsterdammers komen langs voor een standdagje. Maar Castricum heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van het gezellige centrum met leuke winkels en goede restaurants. Daar kun je ook terecht voor een heerlijke High Tea.

Wil je in de buurt van Castricum High Tea-en? Bekijk dan ook de locaties in Alkmaar, Haarlem en Volendam.

Castricum

Leuke locaties in Castricum:

Filtering

Meer over High Tea in Castricum

Even lekker uitwaaien? Trek dan naar Castricum aan Zee. Wandel door de prachtige duinen en over het uitgestrekte strand. Er zijn verschillende wandelroutes die je kunt afleggen. Liever met de fiets? Dan kun je mooi de Zeeweg nemen. Op warme dagen kun je neerploffen op het strand of een verfrissende duik nemen in de zee. Ben je hier in het voorjaar? Dan is het zeker een aanrader om de unieke bloementuin Hortus Bulborum in het nabijgelegen Limmen te bezoeken.

Ben jij meer een stadsmens? Trek dan het centrum van Castricum eens in. Hier vind je veel lokale ondernemers met leuke, unieke winkels. Loop via het Bakkersplein naar de Torenstraat en laat je verrassen. Op zoek naar een leuke markt? Dan kun je terecht bij de weekmarkt in het centrum op vrijdag. Is het een regenachtige dag? Dan kun je net buiten het centrum  leuk winkelen bij Winkelcentrum Geversduin. Vergeet niet tussen al dat winkelen ook eens pauze te nemen. Bijvoorbeeld met een heerlijke High Tea bij een van de leuke restaurants in Castricum.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.