High Tea Havenrijk

  High Tea menu

  High Tea – €23,50 p.p. *

  • 1e gang: hartige hapjes, zoals een kopje soep, verschillende soorten sandwiches en quiche
  • 2e gang: traditionele scones met room, jam en Engels gebak
  • 3e gang: koekjes, bonbons en andere zoetigheden afhankelijk van het seizoen

  * Tijdelijk serveren we de High Tea in 1 gang. Maximale tijdsduur 1,5 uur.

  Algemene info

  Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt als uitvalbasis om in een ontspannen en inspirerende omgeving gezellig bijeen te komen. Havenrijk is sinds 1970 gevestigd in een stolpboerderij op de jachthaven Zwaansmeerpolder in Uitgeest. Het restaurant is gelegen op een jachthaven en is omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A8 en A9 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

  Bijna alle tafels hebben uitzicht over de jachthaven of het Uitgeestermeer. Beneden en boven hebben wij een open haard met een gezellig zitje. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk, informeel met nautische elementen.

  Kom bij ons genieten van een heerlijke high tea! Ideaal voor een gezellige middag, verjaardag of babyshower. Wij serveren bij de high tea mooie en traditionele theesoorten van Geels koffie & thee en uiteraard schenken wij ook koffie voor de liefhebber. Bij de high tea kunnen wij helaas geen rekening houden met speciale dieetwensen en/of allergenen.

  Vanuit het protocol van de overheid vragen wij om voorafgaande aan de reservering na te gaan of u of uw tafelgenoten geen verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Indien dit wel het geval is vernemen wij dit graag telefonisch en annuleren wij uw reservering. Graag ontvangen wij u op een moment dat deze klachten voorbij zijn!

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 9.3/10
   Anoniem
   6-08-2020
   Gezellige plek aan de haven met vriendelijk personeel en een heerlijke High Tea
   Datum van mijn bezoek: 1 augustus 2020
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 5.0/10
   Jacqueline Altena Brantenaar
   14-07-2020
   Aparte high tea waarbij je met 4 mensen 1 theekan deelt en dus allemaal dezelfde smaak thee moet kiezen. Ongelijk aantal broodjes en cakes, tov het aantal personen. 1 van ons slikte bijna een stukje hard plastic in wat in de scones cream zat, waarop door de serveerster weinig reactie werd gegeven. We hadden 1 persoon met lactose intolerantie die van de lunchkaart zou kiezen en maakte de serveerster zich in eerste instantie zorgen om of er dan ook van de thee zou worden gedronken..Kortom teleurstellende hightea op de verjaardag van mijn dochter :(
   Datum van mijn bezoek: 13 juli 2020
   Eten & drinken
   6
   Prijs / kwaliteit
   4
   Sfeer
   6
   Service
   4
  • 8.0/10
   Sonja
   23-11-2019
   Erg leuk en lekker. Tafel gezellig gedekt. Een tip misschien,de derde ronde was een bordje met wat koekjes en bonbons,dat vonden wij wat minder,zou bv bolletje ijs kunnen worden.
   Datum van mijn bezoek: 22 november 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   5
   Sfeer
   9
   Service
   9