High Tea Havenrijk

  High Tea menu

  High Tea – €23,50 p.p.

  • 1e gang: hartige hapjes, zoals een kopje soep, verschillende soorten sandwiches en quiche
  • 2e gang: traditionele scones met room, jam en Engels gebak
  • 3e gang: koekjes, bonbons en andere zoetigheden afhankelijk van het seizoen

  Algemene info

  Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt als uitvalbasis om in een ontspannen en inspirerende omgeving gezellig bijeen te komen. Havenrijk is sinds 1970 gevestigd in een stolpboerderij op de jachthaven Zwaansmeerpolder in Uitgeest. Het restaurant is gelegen op een jachthaven en is omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A8 en A9 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

  Bijna alle tafels hebben uitzicht over de jachthaven of het Uitgeestermeer. Beneden en boven hebben wij een open haard met een gezellig zitje. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk, informeel met nautische elementen.

  Kom bij ons genieten van een heerlijke high tea! Ideaal voor een gezellige middag, verjaardag of babyshower. Wij serveren bij de high tea mooie en traditionele theesoorten van Geels koffie & thee en uiteraard schenken wij ook koffie voor de liefhebber. Bij de high tea kunnen wij helaas geen rekening houden met speciale dieetwensen en/of allergenen.

  Delen

  Recensie schrijven

  Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
  Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
  Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen