Ik wil reserveren

High Tea Havenrijk

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €28,50 p.p. 

 • 1e gang: hartige hapjes, zoals een kopje soep, verschillende soorten sandwiches en quiche
 • 2e gang: traditionele scones met room, jam en Engels gebak
 • 3e gang: koekjes, bonbons en andere zoetigheden afhankelijk van het seizoen

Algemene info

Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt als uitvalbasis om in een ontspannen en inspirerende omgeving gezellig bijeen te komen. Havenrijk is sinds 1970 gevestigd in een stolpboerderij op de jachthaven Zwaansmeerpolder in Uitgeest. Het restaurant is gelegen op een jachthaven en is omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A8 en A9 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijna alle tafels hebben uitzicht over de jachthaven of het Uitgeestermeer. Beneden en boven hebben wij een open haard met een gezellig zitje. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk, informeel met nautische elementen.

Kom bij ons genieten van een heerlijke high tea! Ideaal voor een gezellige middag, verjaardag of babyshower. Wij serveren bij de high tea mooie en traditionele theesoorten van Geels koffie & thee en uiteraard schenken wij ook koffie voor de liefhebber. Bij de high tea kunnen wij helaas geen rekening houden met speciale dieetwensen en/of allergenen.

Bestel de HighTea.nl Havenrijk cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 7.0/10
  Elly Goedheer-Abbenhues
  21-11-2022
  Was erg gezellig eten was erg goed. Alleen prefereer ik papieren theezakjes boven de metalen houdertjes..gaf een beetje een kliederboel ook kon je de oude thee niet zo hoed kwijt
  Datum van mijn bezoek: 20 november 2022
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 8.0/10
  Anoniem
  23-10-2021
  Heerlijke high tea gehad. Uitgebreid assortiment theeën en lekkere hapjes. Op de site stond dat het in 1 gang geserveerd zou worden en 1,5 uur zou duren. Het waren 3 gangen en hebben ruim 3 uur gezeten. Heerlijk rustig kunnen kletsen en uit buiken tussendoor. We hadden een rustige plek aan het raam met uitkijk op het water. Bediening was vriendelijk.
  Datum van mijn bezoek: 22 oktober 2021
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 9.3/10
  Anoniem
  6-08-2020
  Gezellige plek aan de haven met vriendelijk personeel en een heerlijke High Tea
  Datum van mijn bezoek: 1 augustus 2020
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.0/10
  Sonja
  23-11-2019
  Erg leuk en lekker. Tafel gezellig gedekt. Een tip misschien,de derde ronde was een bordje met wat koekjes en bonbons,dat vonden wij wat minder,zou bv bolletje ijs kunnen worden.
  Datum van mijn bezoek: 22 november 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  9
  Service
  9