High Tea Zeist

Een selectie van de leukste High Tea locaties in Zeist. We maken onze keuzes gebaseerd op de reacties van onze fans en onze eigen ervaringen. De volgende locaties hebben we voor je uitgekozen waar jij heerlijk, samen met vriend(inn)en, een middag kunt doorbrengen. In Slotstad Zeist heeft iedereen het naar zijn zin. Of je nu houdt van kunst en cultuur, tot rust wil komen in de natuur of uitgebreid wil shoppen: het kan er allemaal. Ook kan je er kiezen voor culinaire hoogstandjes en een gezellige High Tea. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zeist? Bekijk dan ook Houten, Hilversum of Utrecht.

Zeist

Leuke locaties in Zeist:

Filtering

Meer over High Tea in Zeist

Zeist is een wat kleinere stad, maar er valt veel te beleven. Deze stad middenin het groen biedt je een leuk dagje uit, met veel winkelplezier. Het winkelcentrum is verdeeld in vijf verschillende gebieden, met elk hun eigen aanbod. Belcour is de grote winkelstraat, hier vind je naast de bekende ketens ook de hippe shops.

In Zeist staan verschillende kastelen en landhuizen. Slot Zeist is hiervan wellicht het meest bekende. Het 17e-eeuwse slot is gebouwd als lustoord voor Willem Adriaan van Nassau. Nu is het een plek waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende zaken: van vergaderen over dineren, feesten en trouwen tot cultuur snuiven. Het hele jaar door worden er wisselende tentoonstellingen georganiseerd. Daarnaast kan je er een rondleiding door de prachtige Stijlzalen krijgen.

Een van de meest betoverde plekken van de stad, is de Dieptetuin. Van april tot november kan je elke zondagmiddag vrij wandelen in deze botanische tuin die reeds in 1909 werd aangelegd. Als je verder de natuur wil intrekken, dan is het Zeisterbos een erg goede keuze. Het Zeisterbos is een bijzonder oud bos. Het heeft een bodem die rijk is begroeid met verschillende bloeiende planten, wat een grote aantrekkingskracht heeft op vogels. Liefhebbers komen er dan ook ogen te kort.

Wil je liever een culturele wandeling? Kies dan voor de beeldenroute. Deze route ligt tussen de tuinen van het Slot en het centrum en gaat langs 36 sculpturen van grote namen uit de Nederlandse beeldende kunst. Ook een groepswandeling met gids is een echte aanrader. Deze neemt je mee doorheen Zeist en toont je alle hoogtepunten uit het roemruchte verleden én heden van Zeist. Moe van al deze indrukken? Rust dan even uit en neem de tijd voor een heerlijke High Tea.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden