Kinder High Tea

Een Kinder High Tea is een super leuke manier om een kinderfeestje te vieren. De kinderen kunnen genieten van allerlei hapjes en ondertussen lekker spelen. Soms wordt dit ook gecombineerd met het versieren van cupcakes of andere leuke bezigheden. Bekijk de mogelijkheden per locatie.

Daarnaast is het ook erg leuk om te High Tea-en met je kinderen. Wil jij een middag uit met je vriendinnen? Neem dan de kinderen mee en geniet met zijn alle van een heerlijke Kids High Tea.

Kinder High Tea

High Tea-en met de kids

Als je met vriendinnen een middag iets leuks wil gaan doen, is het soms makkelijk als de kinderen mee kunnen. Dat kan bij de Kids High Tea! Vaak kun je de ‘normale’ High Tea combineren met de Kinder High Tea, waardoor jullie met z’n alle kunnen genieten van lekkere zoete hapjes. De kids krijgen natuurlijk een aangepast menu waarbij alle hapjes kindvriendelijk zijn en natuurlijk helemaal in kidsthema. Daarnaast krijgen ze meestal ook limonade of (homemade) ice tea aangeboden. Terwijl jij lekker met je vriendinnen bijpraat, thee drinkt en geniet van de heerlijke hapjes, zijn de kinderen ook lekker aan het smikkelen en aan het spelen.

Kinderfeestje

Een Kids High Tea is ook erg leuk voor een kinderfeestje. Je kunt het zo gek maken als je wil. Met de locatie kun je afspraken maken voor leuke thema’s zoals bijvoorbeeld: roze, blauw, eenhoorns of dino’s. Het is allemaal mogelijk. Dan kunnen de hapjes in thema geserveerd worden op tafel, bijvoorbeeld op leuke etageres. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het in buffetvorm te doen. De buffettafel wordt dan helemaal in thema klaargezet. Willen jullie dan ook zelf cupcakes versieren? Of vinden de kids kleurplaten leuk genoeg? Een Kinder High Tea is het perfecte kinderfeestje: lekkere hapjes in combinatie met lekker spelen!

Kinder high tea