High Tea Huizen

Ben je op zoek naar een locatie voor een high tea in Huizen? Het voormalige vissersdorp Huizen in het Noord-Hollandse Gooi heeft genoeg leuke dingen voor een dagje uit. Uitgebreid winkelen, genieten van watersport of kunst en cultuur, een goede lunch, High Tea of een diner. Het kan allemaal in Huizen. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Huizen? Bekijk dan ook eens Almere of Hilversum.

Huizen

Leuke locaties in Huizen:

Filtering

Meer over High Tea in Huizen

Rond de oude kerk en het Oude Raadhuisplein zijn ruim 120 gezellige winkels met een keur aan producten. Hier kun je heerlijk slenteren, inspiratie opdoen, shoppen en genieten van een High Tea. Met een parkeerkaart is het mogelijk om gratis te parkeren in de verschillende straten en parkeergarages.

In Huizen is een beeldenroute uitgezet voor kunstliefhebbers. De route geeft een gevarieerd beeld van de kunstwerken en gedenktekens in Huizen. Breng ook zeker een bezoek aan het Huizer Museum. Daar worden exposities georganiseerd over de vele facetten van de Huizer geschiedenis, religie en klederdracht. Voor kinderen worden er regelmatig workshops georganiseerd. Voor een avondje film, theater of toneel kunt je in Huizen prima terecht. Theater De Graaf Wichman heeft altijd een gevarieerd programma. In het oude dorp vind je Theater De Boerderij, een voormalige boerderij uit 1865 met een keur aan voorstellingen, zoals intieme muziekoptredens, cabaret en theater-aan-tafel avonden.

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Amsterdam overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden