High Tea Amersfoort

Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Amersfoort. Dit doen we niet alleen. We maken onze keuzes gebaseerd op de reacties van onze fans en onze eigen ervaringen. De volgende locaties hebben we voor je uitgekozen waar jij heerlijk, samen met vriend(inn)en, een middag kunt doorbrengen. Wil je meer locaties bekijken in de buurt van Amersfoort? Dan kun je ook kijken bij Hilversum, Zeist, Baarn en Utrecht.

Amersfoort

Leuke locaties in Amersfoort:

Filtering

Meer over High Tea in Amersfoort

Weet jij waar de naam Amersfoort vandaan komt? Amer is de vroegere naam van de Eem en Foort is een makkelijk doorlaatbare plaats. Zo kon je over de Eem makkelijk oversteken. De rivier speelde ook een belangrijke rol bij het bierbrouwen. Iets waar de stad jarenlang veel baat bij heeft gehad.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

In de stad vind je ook het huis met de paarse ruiten. Dit huis dankt zijn naam aan het mangaan dat in dit glas zit, dat paars verkleurd onder invloed van het licht. Dit huis is nog een aandenken aan de Joodse invloeden van de 17e eeuw.

Kortom: genoeg mooie bezienswaardigheden en geschiedenis om te ontdekken tijdens je bezoek aan Amersfoort.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden