Chocolade per post

Chocolade per post laten bezorgen

Tijdens het bestellen van jouw brownies per post kun je zelf de bezorgdatum uitkiezen. Wil je iemand een hart onder de riem steken of opvrolijken? Of wil je iemand bedanken voor zijn of haar hulp of vriendelijkheid? Stuur een verrassingspakket met chocolade per post. Het zoete gebaar kan iemands dag opfleuren en een glimlach op hun gezicht toveren. Als je voor 23:59 bestelt, dan worden de brownies de volgende dag verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten tot jouw brownies bezorgd worden.

Chocolade per post bestellen

De brownies per post zijn beschikbaar in twee varianten: 6 of 12 stuks. De brownies zijn gemaakt van Callebaut chocolade van de hoogste kwaliteit en zijn heerlijk zacht van binnen. De ideale smaakbeleving om te geven aan iemand die je liefhebt. Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan snel alle smaken! Geniet van een klassieker zoals de M&M brownie of laat je verrassen door een mix. Je mag de brownie box natuurlijk ook stiekem voor jezelf bestellen.

Zakelijk versturen

Stuur een attent chocoladegeschenk naar klanten, partners of medewerkers om je waardering te tonen. Het laat zien dat je aan hen denkt en dat je hun samenwerking waardeert. Neem voor specifieke wensen contact met ons op, we helpen graag om dit te realiseren.

Veelgestelde vragen

Zit er een gratis kaartje bij? Zeker! Bij iedere bestelling is het mogelijk om een gratis kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen.
Kan ik versturen naar meerdere adressen? Per bestelling in de webshop kunnen we één verzendadres verwerken. Heb je veel verschillende adressen? Neem dan contact met ons op.
Kan ik selecteren wanneer de box verzonden wordt? Zeker! Bij het afrekenen kun je een verzenddatum opgeven. Dit gaat dus om de datum dat wij jouw bestelling versturen, dit is niet de bezorgdatum.
Hoe lang blijven de zoetigheden goed? Onze brownies en bakkerijproducten zijn ruim 8 dagen goed houdbaar. Dus ook als het pakketje iets langer onderweg is dan een dag zullen ze bij aankomst nog heerlijk smaken.
Wat zijn de verzendkosten? Voor sweetboxen met een afleveradres in Nederland rekenen wij € 3,50 verzendkosten voor post door de brievenbus.