Thuis bezorgen

High Tea bestellen en thuis laten bezorgen

We hebben een aantal heerlijke High Tea boxen in het assortiment voor een geslaagde middag. Gemakkelijk in heel Nederland aan huis bezorgd. Ideaal als luxe verwennerij voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt deze geheel eenvoudig direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een traktatie moet zijn. Lekker genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Bestellen is mogelijk vanaf €90,– exclusief bezorging. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 13:00 uur aan huis geleverd in een handige box.

Een High Tea box voor elke gelegenheid

Wij zien een High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Wij hebben onze High Tea boxen dan ook samengesteld met dit in gedachte. Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze High Tea catering is uitermate geschikt voor groepen, verjaardag, babyshower, familiereünie, personeelsuitje of een zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 13:00 uur bij jou thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Afwijkende levering op zaterdag

Het is niet mogelijk om op zaterdag te kiezen voor een ochtendlevering. Er wordt op zaterdag in heel Nederland alleen standaard geleverd tussen 8.30 en 16:00 uur. Je ontvangt vooraf een track&trace. De high tea blijft (mits gekoeld) 48 uur vers, dus kan prima de volgende dag (zondag) genuttigd worden. Wanneer je op zaterdagochtend een High Tea wil doen, kun je deze het beste op vrijdag laten leveren.

 

Veelgestelde vragen

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen?

We bieden een Halal High Tea en een Vegetarische High Tea aan, daarnaast is de Babyshower High Tea uiteraard zwangerschapsproof. Helaas kunnen we geen rekening houden met andere dieetwensen.

Kan de High Tea box naar smaak aangepast worden?

Helaas zijn de High Tea boxen standaard en maken we geen uitzonderingen. Bekijk het menu per High Tea box en vind jouw favoriet!

Kan het aantal personen per High Tea box aangepast worden?

Dat verschilt per High Tea box. De boxen waarvan het aantal personen al staat aangegeven, zijn standaard gevuld en kunnen niet worden aangepast. De boxen waarbij je zelf het aantal in kunt vullen, zoals: High Tea box per persoon  kun je wel zelf aanpassen naar het gewenste aantal personen.

Wat is de minimale bestelwaarde?

Bestellen is mogelijk vanaf €90,– exclusief bezorging.

Wat zijn de levertijden doordeweeks?

De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 13:00 uur bij jou thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Wat zijn de levertijden in het weekend?

In het weekend wordt er alleen op zaterdag geleverd. Op zondag bezorgen wij niet. Het is niet mogelijk om op zaterdag te kiezen voor een ochtendlevering. Er wordt op zaterdag standaard geleverd tussen 8:30 en 16:00 uur. Je ontvangt vooraf een track&trace. De high tea blijft (mits gekoeld) 48 uur vers en kan prima voor de volgende dag (zondag) genuttigd worden. Wanneer je zaterdag in de ochtend een High Tea wil doen,  kun je deze het beste op vrijdag laten leveren.