Thuis bezorgen

High Tea bestellen en thuis laten bezorgen

We hebben een aantal heerlijke High Tea boxen in het assortiment voor een geslaagde middag. Gemakkelijk in heel Nederland aan huis bezorgd. Ideaal als luxe verwennerij voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt deze geheel eenvoudig direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een traktatie moet zijn. Lekker genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Bestellen is mogelijk vanaf €80,– exclusief bezorging. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 12:30 uur aan huis geleverd in een handige box.

Een High Tea box voor elke gelegenheid

Wij zien een High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Wij hebben onze High Tea boxen dan ook samengesteld met dit in gedachte. Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze High Tea catering is uitermate geschikt voor groepen, verjaardag, babyshower, familiereünie, personeelsuitje of een zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 12:30 uur bij jou thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat! Bij ons kun je veilig betalen middels iDeal, Visa of Mastercard.