High Tea in Schoorl

Schoorl staat bekend om de hoogste duinen en ligt direct aan het duingebied. Je kunt in Schoorl genieten van de zee, strand, duinen en het bos. In het centrum van Schoorl ligt een hoge duin wat heel toeristisch is. Daar vind je in het gezellige dorp de leuke winkels, terrassen en restaurants. Wij hebben voor jou de leukste High Tea locaties uitgezocht!

Schoorl

Leuke locaties in Schoorl:

Filtering

Meer over High Tea in Schoorl

Tot 1 januari 2001 was Schoorl een zelfstandige gemeente met nog wat kleine dorpjes er omheen. Nu is het een dorp in de gemeente Bergen. Er is van alles te doen in dit gezellige dorp en het is een populaire bestemming voor een leuk dagje uit of een gezellig weekend weg. De klimduin is een belangrijke attractie voor Schoorl maar ook het gratis speelbos voor de kinderen en het prachtige natuurgebied de Schoorlse Duinen.

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden