Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant KanunniK in Schoorl geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Aan de rand van het duindorpje Schoorl ligt het gastvrije Fletcher Hotel-Restaurant Jan Van Scorel. Het aangename hotel ligt op het hoogste duinenrijk van de Schoorlse Duinen en beschikt over het culinaire Restaurant KanunniK. Hier worden overheerlijke gerechten uit de internationaal georiënteerde keuken geserveerd. Klets je liever in alle rust even bij? Schuif dan aan voor een gezellige High Tea of borrel in dit hotel.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Janneke Koffers
  12-10-2020
  High Tea was prima, voldoende gerechtjes, vriendelijk personeel, leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 28 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8