High Tea in Borger

Geniet het hele jaar door van alle bijzonderheden van Borger. Bezoek de eeuwenoude Hunebedden, ontdek het historische centrum of laat je verrassen door al het lekkers dat Borger te bieden heeft. Op een kleine twintig minuten afstand van Assen en Emmen is het de ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan deze twee steden. Na een drukke dag kun je heerlijk tot rust komen met een uitgebreide en compleet verzorgde High Tea bij een van onze leuke locaties.

Borger

Leuke locaties in Borger:

Filtering

Meer weten over High Tea in Borger

Ga terug in de tijd in het historische Borger. Met de middeleeuwse kerk in het hart van het dorp waan je je in een andere tijd. Ook de vele Hunebedden in en om Borger geven een kijkje in hoe de wereld er vroeger uit zag. Deze 5000 jaar oude grafmonumenten zijn zelfs ouder dan de Piramides en Stonehenge.  Ook vind je in dit kleine dorpje het grootste Hunebed van Nederland. Op twintig minuten afstand van dit gezellige dorp ligt zowel Emmen als Assen. Dit maakt Borger dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze bijzondere steden.

In Borger is er het hele jaar door een gezellige weekmarkt op dinsdag en vrijdag. In het zomerseizoen is er ook een gezellige braderie, er is dus altijd wel iets te ontdekken. Het knusse centrum van Borger heeft veel gezellige straatjes, leuke winkeltjes en bijzondere horecagelegenheden.

Bezoek je Borger met kinderen? Ga dan zeker langs Attractiepark Drouwenerzand. Dit kleinschalige pretpark is speciaal voor kinderen en er is genoeg te doen zodat jullie je zeker een dag kunnen vermaken. Na je dagje pretpark kan je samen met de kids genieten van een heerlijke (kids) High Tea.

In de prachtige omgeving rondom Borger kun je eindeloos wandelen door de unieke natuur. Deze natuur is verder ook heerlijk te verkennen op de fiets of zelfs te paard. Wat je ook gaat beleven in Borger of omliggende steden, de dag afsluiten met een heerlijke High Tea is altijd een goed idee!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden