High Tea Vrijgezellenfeest

Wil jij een leuk, gezellig vrijgezellenfeest organiseren voor een vriendin, collega of familielid? Dan is een High Tea vrijgezellenfeest een erg leuke bezigheid. Gezellig met de meiden genieten van zoete hapjes, hartige hapjes en thee. Ondertussen kunnen jullie lekker bijpraten of spelletjes doen. Maak er een groot feest van en succes is gegarandeerd!

vrijgezellenfeest high tea

Bachelorette

Vrijgezellenfeest, bachelorette of bridal shower; wat is eigenlijk het verschil?  Velen denken dat dit eigenlijk hetzelfde is, maar dat is niet helemaal waar. Een vrijgezellenfeest gaat er vooral om om nog een keer heel gek te doen met de bride to be. Ze krijgt meestal een gek pakje aan en moet gênante opdrachten doen. Dit gaat om lachen, gek doen en even helemaal uit je dak gaan voordat je trouwt. Een bachelorette draait om het ontspannen en lol maken voordat ze gaat trouwen. Dit feestje wordt (net als bij een vrijgezellenfeest) meestal door de vriendinnen georganiseerd en betaald. Een bridal shower draait om het klaarstomen van de bruid voor het huwelijk. Vaak worden er hier voorbereidingen getroffen op de bruiloft, zoals versieringen maken of ideeën delen. Een bridal shower wordt meestal georganiseerd door één host.

High Tea party

Eigenlijk passen ze alle drie wel bij een High Tea. Bij elk feestje moet er natuurlijk lekker gegeten worden en daar is een High Tea ideaal voor. Kies dus voor een High Tea Vrijgezellenfeest, Bachelorette High Tea of Bridal Shower High Tea. Het is maar net wat er bij jullie past. Als jullie het leuk vinden om het aanstaande bruidje een beetje voor gek te zetten, dan is een vrijgezellenfeest leuk. Zo niet, dan kun je gaan voor een bachelorette of een bridal shower. Hiervoor kunnen jullie een gezellig tafeltje reserveren bij een High Tea locatie in de buurt. Liever privé of met een grote groep? Dan kun je de mogelijkheden van de Groeps High Tea bekijken.

vrijgezellenfeest high tea

High Tea bestellen

Gaan jullie het vrijgezellenfeest bij iemand thuis vieren? Dan kun je ook een high tea bestellen. Deze High Tea kun je afhalen bij een locatie in de buurt of laten bezorgen. Een bachelorette organiseren kost al genoeg tijd. Dus dan is het wel makkelijk als de catering voor jullie geregeld wordt. Zo hoeven jullie alleen nog maar thee klaar te zetten en kunnen jullie lekker genieten van die vers gebakken zoete en hartige hapjes. Dit is trouwens ook erg leuk om ergens buiten te doen. Denk aan het park, op het strand of in het bos. Gezellig met z’n allen op een kleedje in de zon genieten van al dat lekkers.

Willen jullie de High Tea iets feestelijker maken? Begin dan met een lekker glaasje bubbels of serveer er gewoon lekkere wijntjes bij. Dan kun je er natuurlijk ook over nadenken om een lekkere High Wine te doen in plaats van een High Tea. Heerlijke hapjes en gerechtjes met bijpassende wijnen. Kan de bride to be gelijk wat moed indrinken.

vrijgezellenfeest