High Tea Valkenburg

Valkenburg ligt in het zuiden van Limburg. Het is een gezellige maar knusse stad. In de Grotestraat Centrum ervaar je het echte Valkenburg gevoel en vind je veel leuke restaurantjes. We hebben de leukste high tea locaties voor je uitgezocht. Wil je meer locaties bekijken in de buurt van Valkenburg? Zoek dan eens bij Maastricht en Sittard.

Valkenburg

Leuke locaties in Valkenburg:

Filtering

Meer over High Tea in Valkenburg

Verscholen tussen de mosgroene heuvels en in het hart van het Heuvelland vind je Valkenburg. Valkenburg is één van de grootste toeristische trekpleisters van Limburg. De stad heeft voor ieder wat wils. Je kunt er heerlijk terrassen, je hebt er prachtige fietsroutes, een kuuroord en niet te vergeten, de grotten.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Heb je alle toeristische trekpleisters van Valkenburg gezien en wil je heerlijk genieten onder het genot van een High Tea? Wij hebben alvast de leukste locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden