High Tea in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en tevens de grootste stad van deze provincie. Met zijn beschermde stadsgezicht één grote bezienswaardigheid. Daarnaast kan je lekker eten en gezellig iets drinken in deze pittoreske stad. Middelburg is een stad waar je heerlijk een dag door de oude steegjes en over kleine, gezellige pleintjes kan slenteren. Maar ook als je uitgebreid wil shoppen, zit je hier goed. Vergeet tussendoor niet te genieten van een gezellige High Tea.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Middelburg? Bekijk dan eens Breskens of Goes.

Middelburg

Leuke locaties in Middelburg:

Filtering

Meer weten over High Tea in Middelburg

Middelburg is van oorsprong een rijke stad en dat kan je heel goed zien. Overal staan er nog prachtige oude panden, die de sfeer van de Gouden Eeuw uitstralen. Er zijn dan ook tal van bezienswaardigheden. Een van de meest imponerende gebouwen, is het stadhuis van Middelburg. Dit bouwwerk dateert uit de vijftiende eeuw en is te bezichtigen met een gids. De Middelburgse Abdij is van de meest prachtige historische plekken van Middelburg. Het ronde gebouw, dat dateert uit de twaalfde eeuw, heeft in het midden een oogstrelend plein.

Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn Lange Jan, de jachthaven, de Kuiperspoort, de Vismarkt en de Kloveniersdoelen. En natuurlijk moet je ook een bezoek brengen aan het Zeeuws Museum. Hier vind je een indrukwekkende collectie Zeeuwse wandkleden. Daarnaast tref je hier een deel van de collectie van het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen aan. Topstukken zijn onder andere een zakzonnewijzer, een Egyptische mummie van een kind en een kaart van Fort Zeelandia. Wil je tussendoor even bijkomen, kies dan voor de Sint John, een coffeeshop in het historische hart van Middelburg. Een prachtige plek voor een smakelijke High Tea.

Het historische centrum van Middelburg kan je daarnaast per boot verkennen. Tijdens een rondvaart kom je erg veel te weten over het rijke verleden van deze stad. Je passeert prachtige oude gebouwen, maar ook pakhuizen die symbool staan voor het VOC verleden. Wil je even je benen strekken? Ga dan wandelen of fietsen. Middelburg is een mooi centraal punt om het eiland Walcheren te verkennen. Voor de geoefende fietser is er een 60 kilometer lange fietsroute langs alle Walcherse kustplaatsen. Wandelen kan je heel mooi in Park Toorenvliedt, al is een stadswandeling ook altijd een leuke en leerzame keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden