Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Dit gezellige hotel ligt in het sfeervolle Middelburg, midden in de provincie Zeeland. In het Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg is het heerlijk vertoeven onder het genot van een uitgebreide lunch of een culinair diner. Hier worden verschillende ambachtelijke kookmethodes gebruikt gecombineerd met moderne gerechten. Daarnaast kun je voor een gezellige High Tea ook aanschuiven in het restaurant.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Femke
  18-01-2023
  Hotel in een mooie streek. De High Tea hier is prima, lekkere hapjes en veel soorten thee. Goede prijs kwaliteit verhouding.
  Datum van mijn bezoek: 15 januari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  8
  Service
  8