High Tea Baarn

In de provincie Utrecht vind je de plaats en gemeente Baarn. De gemeente Baarn telt ruim 24.000 inwoners. Baarn is een leuke plaats om te winkelen, te genieten van de horeca of om lekker de natuur in te trekken. Zowel in het gezellige stadje als in de mooie groene omgeving van Baarn zijn leuke restaurants te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Baarn.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Baarn? Bekijk dan ook Soest, Hilversum en Amersfoort.

Baarn

Leuke locaties in Baarn:

Filtering

Meer over High Tea in Baarn

Baarn ligt in de gezellige, groene provincie Utrecht. Je kunt vanuit Baarn erg mooi de natuur in trekken. De Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietsroutes. Daarnaast kom je ook langs verschillende mooie kastelen en buitenplaatsen die zeker een bezoekje waard zijn. Baarn is ook gelegen aan rivier de Eem die ook veel leuke mogelijkheden biedt. Kortom: In de natuur van Baarn kun je je hart ophalen. Vergeet trouwens ook niet de Wintertuin te bezoeken, daar kun je namelijk ook nog eens heerlijk High Tea-en!

In het centrum van Baarn is veel te beleven. Het leuke aan deze stad is dat het lekker groots en levendig is, maar toch de gemoedelijkheid kent van een dorp. Struin lekker rond, bekijk verschillende lokale en grote winkels en geniet van de architectuur wat de stad te bieden heeft.  Wil jij jouw dag lekker onderbreken? Geniet dan van een High Tea. Lekker even uitrusten, bijpraten en plannen maken voor het volgende deel van de dag.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Baarn en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.