High Tea Maassluis

Maassluis combineert het moderne met het historische. De historische binnenstad is een plezierige plek om te winkelen. In de zomer kun je genieten van een High Tea op een terras en in de winter kun je opwarmen in een gezellig restaurantje. Hieronder hebben we de leukste High Tea locaties geselecteerd. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Maassluis? Bekijk ook eens Schiedam of Rotterdam.

Maassluis

Leuke locaties Maassluis:

Filtering

Meer over High Tea Maassluis

Naast de mooie, historische binnenstad heeft Maassluis nog meer te bieden. De Groote Kerk is de bekendste kerk in Maassluis.  De kerktoren kan beklommen worden voor prachtig uitzicht over Maassluis. Voor mooi uitzicht over de Waterweg kun je naar het douanehuisje. Dit was de uitkijkpost voor de schepen. Een ander historisch monument is de Monstersche Sluis. De geschiedenis van deze sluis gaat terug tot 1343 en biedt nog steeds toegang voor boten tot de haven.  Een bezoek aan de haven kan  ook niet gemist worden. Maassluis wordt de sleepboothavenstad van Nederland genoemd, omdat er vele sleepboten in de haven liggen. De Furie, de laatste door stoom aangedreven zeesleepboot in Nederland, is de bekendste.  Als laatste raden we het Gemeenlandshuis van Delfland aan. Dit is één van de oudste gebouwen van Maassluis.

Na een dagje shoppen en de historie ontdekken van Maassluis is het tijd voor een High Tea in één van de leuke restaurantjes. Wij realiseren een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze voor een locatie. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden