High Tea in Eindhoven

Eindhoven is de plek die technologie, kennis en design combineert. Een stad die buiten gebaande paden gaat en je verrast. Maar Eindhoven is ook de winkelstad van het Zuiden, met winkels die 7 dagen per week geopend zijn. Tussendoor geniet je van een smakelijke High Tea. Daarnaast is deze stad een broedplaats voor urban culture en misschien wel dé fietsstad. Ook op gastronomisch gebied kom je niets te kort: Eindhoven stikt van de culinaire hotspots.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Eindhoven? Bekijk dan ook Tilburg en Den Bosch.

Eindhoven

Leuke locaties in Eindhoven:

Filtering

Meer over High Tea in Eindhoven

Eindhoven ademt design! In oktober vindt er telkens het grootste designevenement van Noord-Europa plaats – Dutch Design Week – maar ook de rest van het jaar valt er op dit vlak veel te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de werkplaats en expositie van Piet Hein Eek. Meer interesse in industrieel erfgoed? Ga dan naar de voormalig ‘verboden stad’ Strijp-S. Gedeeltes van de oude Philips fabrieken zijn hier omgebouwd tot luxe lofts en creatieve werkplekken, maar ook tot hippe winkels en prima horecazaken. Een bijzondere, maar erg mooie plek voor een High Tea.

Cultuurliefhebbers komen eveneens aan hun trekken. Met musea als het DAF Museum, het Van Abbenmuseum en uiteraard het Philips museum, is afwisseling gegarandeerd. Kom je Eindhoven bezoeken met kinderen? Dan moet je langs het preHistorisch Dorp, daar maak je in een dag een tijdreis van 15.000 jaar. Daarnaast is Eindhoven de aangewezen plaats om een live optreden, theatervoorstelling of bioscoop te bezoeken.

Ben je meer een natuurmens? Dan ben je in Eindhoven op je plek! Pluk je eigen appels in de Philips Fruittuin of ontdek een van de vele parken. Voor de fietsers onder ons is Eindhoven helemaal een paradijs! Een fietspad waar je zeker een keer moet rijden – maar dan wel in het donker – is het Van Gogh-Roosengaarde fietspad. Doordat het bezaaid is met duizenden fonkelende steentjes, lijkt het net alsof je door van Gogh’s Sterrennacht rijdt. Maar je kan ook letterlijk de lucht in! De Hovenring is namelijk een hangende fietsrotonde. Eindhoven de gekste en geweldigste plek om te fietsen!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden