High Tea Laren

In ‘t Gooi vind je de prachtige plaats en gemeente Laren. Bekijk de mooie luxe huizen en rietgedekte boerderijen aan de lange lanen. De drukte zoek je op in het centrum van Laren. Je kunt terecht bij verschillende gezellige horecalocaties voor een kopje koffie, thee of een wijntje. Na het winkelen bij de boetiekjes kun je mooi plaats nemen voor een High Tea in Laren.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Laren?  Bekijk dan ook eens Utrecht, Hilversum, Zeist of Amersfoort.

Laren

Leuke locaties in Laren:

Filtering

Meer over High Tea in Laren

In Laren is genoeg te zien en te doen. ‘t Gooi is natuurlijk dé plek voor beroemdheden en luxe. Dat zie je ook zeker terug in het straatbeeld. Luxueuze huizen en prachtige grote boerderijen kun je spotten langs de lange lanen met grote bomen. Richting het centrum zie je de kinderen al klaar staan met hun mobiele telefoons om dure auto’s op de foto te zetten. Neem lekker plaats op het terras om dit allemaal eens goed te bekijken.

Ben jij meer van het winkelen? Dan kun je heel wat leuke boetiekjes bezoeken. Grote winkelketens vind je hier niet veel, dus het winkelen kan veel bijzondere vondsten opleveren. Daarnaast kun je ook terecht bij leuke speciaalzaken en kleinschalige restaurants voor een kopje koffie tussendoor. Wist je trouwens dat de omgeving van Laren en Blaricum kunstenaars als Mauve en Mondriaan al in het verleden inspireerde? Voor mooie kunst kun je hier dus ook erg goed terecht.

Daarnaast heeft Laren ook prachtige heide en bossen waar je erg mooi kunt wandelen. Loop bijvoorbeeld over de Tafelbergheide en breng een bezoekje aan de Gooise schaapskudde. Heerlijk gewandeld? Sluit je dag dan af met een heerlijke High Tea bij een van de locaties in Laren.

Een heerlijke High Tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Verse scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden