High Tea in Utrecht

Bij High Tea Utrecht hebben we een overzicht gemaakt van de leukste High Tea plekken in deze stad. Of het nu gaat om de lokale verstopte plekjes of om de grotere bekende High Tea locaties, de locatie die wij voor je hebben verzameld zijn stuk voor stuk positief bevonden door een groot publiek – onze fans. Zij weten precies waar je zijn moet voor een High Tea, maar ook andere leuke wetenswaardigheden over deze stad. Wist jij bijvoorbeeld dat in Utrecht meer vrouwen wonen dan mannen. Nu is dat niet zo heel bijzonder, maar wel de verhouding. Er wonen in Utrecht 14 vrouwen op 10 mannen. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Utrecht? Bekijk dan ook Zeist, Houten of Hilversum .

Utrecht

Leuke locaties in Utrecht:

Filtering

Meer over High Tea in Utrecht

Goed, je loopt door de stad en vraagt je dan toch af waar je nou moet zijn voor die leuke High Tea locatie. Vaak vind je in iedere stad rondom de kerk altijd wel leuke restaurantjes. In Utrecht heet deze ‘kerk’ de Dom. Met zijn 112 meter het hoogste gebouw van Utrecht en zelfs de hoogste kerktoren van Nederland! Het zal ook nog wel de hoogste toren van Utrecht blijven want nieuwe gebouwen mogen niet even hoog of hoger worden gebouwd.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Terug naar High Tea Utrecht. Utrecht heeft een aantal ‘eigen’ lekkernijen die je wellicht tijdens je High Tea in Utrecht tegen zou kunnen komen. Dit zijn prauwels, hernhuttertjes of Janhagel. Prauwels zijn dunne ronde platte koekjes die na het bakken direct worden opgerold. Ze worden gemaakt van kaneel, anijszaad en boekweitmeel. Hernhuttertjes zijn boterkoekjes in een speciale deegvorm en Janhagel is een Utrechts speculaaskoekje bestrooid met amandelschaafsel en grove suiker. Stuk voor stuk lekkernijen die je tijdens je High Tea Utrecht tegen zou kunnen komen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden