High Tea in Utrecht

Bij High Tea Utrecht hebben we een overzicht gemaakt van de leukste High Tea plekken in deze stad. Of het nu gaat om de lokale verstopte plekjes of om de grotere bekende High Tea locaties, de locatie die wij voor je hebben verzameld zijn stuk voor stuk positief bevonden door een groot publiek – onze fans. Zij weten precies waar je zijn moet voor een High Tea, maar ook andere leuke wetenswaardigheden over deze stad. Wist jij bijvoorbeeld dat in Utrecht meer vrouwen wonen dan mannen. Nu is dat niet zo heel bijzonder, maar wel de verhouding. Er wonen in Utrecht 14 vrouwen op 10 mannen.

Utrecht

Leuke High Tea locaties in Utrecht:

Filtering

Meer weten over Utrecht

Goed, je loopt door de stad en vraagt je dan toch af waar je nou moet zijn voor die leuke High Tea locatie. Vaak vind je in iedere stad rondom de kerk altijd wel leuke restaurantjes. In Utrecht heet deze ‘kerk’ de Dom. Met zijn 112 meter het hoogste gebouw van Utrecht en zelfs de hoogste kerktoren van Nederland! Het zal ook nog wel de hoogste toren van Utrecht blijven want nieuwe gebouwen mogen niet even hoog of hoger worden gebouwd.

Terug naar High Tea Utrecht. Utrecht heeft een aantal ‘eigen’ lekkernijen die je wellicht tijdens je High Tea in Utrecht tegen zou kunnen komen. Dit zijn prauwels, hernhuttertjes of Janhagel. Prauwels zijn dunne ronde platte koekjes die na het bakken direct worden opgerold. Ze worden gemaakt van kaneel, anijszaad en boekweitmeel. Hernhuttertjes zijn boterkoekjes in een speciale deegvorm en Janhagel is een Utrechts speculaaskoekje bestrooid met amandelschaafsel en grove suiker. Stuk voor stuk lekkernijen die je tijdens je High Tea Utrecht tegen zou kunnen komen.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen