High Tea Vlaamsch Broodhuys Nachtegaalstraat

  *** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  In 2004 werd ons tweede Baker's Café in Utrecht geopend aan de monumentale Nachtegaalstraat. Dit Baker's Café begon toen nog met een beperkte ruimte voor lunch en ontbijt, maar groeide na toestemming van de gemeente uit tot een volwaardige vestiging. Het volledige pand mocht gebruikt worden, en in 2014 is dit verbouwd tot een Baker’s Café met drie etages, een zonnig terras aan de voorkant en een binnenplaats aan de achterkant. Een heerlijke plek in een van de gezelligste straten van Utrecht, met zeeën van ruimte om de Utrechtse broodliefhebbers te laten genieten van al het lekkers in ons assortiment.

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.0/10
   Femke Corbière
   5-08-2019
   Heerlijk gegeten in het tuintje aan de achterzijde. De high tea bestaat uit een goede balans met hartig en zoet. De ronde met broodjes en diverse smeersels was zeer verrassend, fijn ook dat je ze zelf mocht beleggen
   Datum van mijn bezoek: 4 augustus 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 8.8/10
   Laura Jongerius
   30-07-2019
   Een mooie bakkerij/lunchroom, welke meer ruimte heeft dan je denkt. Zelfs een klein tuintje aan de achterzijde waar je knus kan zitten. De kwaliteit van de highttea was zeer hoog. Het leuke is dat je allemaal verse zelfgemaakte producten krijgt. Heerlijk brood en scone. Geen standaard clubsandwiches of slagroomsoesjes met bonbons. Een aanrader, ik kom zeker terug om een keer te lunchen of vers brood te kopen.
   Datum van mijn bezoek: 29 juli 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   9
   Service
   8