High Tea in Kerkrade

Kerkrade grenst aan Duitsland en ligt tussen Landgraaf en Heerlen in. Kerkrade wordt ook wel Kerkrade Klankstad genoemd.  Buiten dat het een muziekstad is, kun je er ook goed vertoeven. Geniet onder andere van de Botanische Tuin of kijk je ogen uit in GaiaZoo. In het stadshart vind je er leuke winkels en gezellige terrasjes waar ze de lekkerste High Tea’s serveren. Wij hebben voor jou de leukste locaties geselecteerd!

Kerkrade

Leuke locaties in Kerkrade:

Filtering

Meer over High Tea in Kerkrade

Kerkrade is een leuke stad om allerlei leuke dingen te ontdekken. Tegenover het station ligt het bekende Discovery Center Continium. Hier kun je van alles leren over de wereld waarin je leeft. Maak een reis door het verleden en beleef de tijd van nu. Even zin om te ontspannen? Je kunt er gaan winkelen en genieten op één van de leuke terrasjes. Aansluitend kun je een heerlijke wandeling maken door de Botanische Tuin, of het mooie Stadspark Gravenrode.

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden