High Tea Breskens

Het vissersdorp Breskens is dé maritieme badplaats in West-Zeeuws-Vlaanderen. In Breskens proef je het leven van de zee. Een heerlijke dag aan het strand sluit je af met een bijpassende High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties in (en in de omgeving van) Breskens voor jou geselecteerd.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Breskens? Bekijk dan ook Middelburg en Bergen op Zoom.

Breskens

Leuke locaties in Breskens

Filtering

Meer over High Tea Breskens

Breskens heeft een eigen vissershaven en een jachthaven met 580 ligplaatsen. Bij de jachthaven begint de ‘looplijn’. Dit is een maritieme route die de jachthaven, vissershaven en het centrum met elkaar verbindt. De tocht eindigt bij het strand, het uitkijkpunt met een panoramisch uitzicht over de Westerschelde en het dorp. Hier kun je ook het aan- en afvaren van de grote zeeschepen bekijken. Bij de ingang van de Westerschelde staat Vuurtoren Nieuwe Sluis. Deze zwart-witte vuurtoren met vijf verdiepingen is gemaakt van gietijzer en heeft een hoogte van 28,4 meter.

Boven de vijsmijn van Breskens ligt het Visserijmuseum. Hier kun je een film bekijken over het leven van Bressiaanse vissers. Het gaat over hun (bij)geloof, de schepen, de opsporingsapparatuur en de vangst. Leer hier visnetten breien en knopen leggen. In het grote zeeaquarium sta je oog in oog met verschillende bijzondere vissen, zoals haaien, krabben en zeesterren.

De Sint Barbarakerk is de moeite waard om te bezoeken. Het heeft mooi houtsnijwerk en sculpturen, gemaakt door Omèr Gielliet. Of bezoek de jalrijkse visserijfeesten. Hierbij staat het hele dorp drie dagen lang in het teken van vis, fjiste en muziek. Natuurlijk kan een bezoekje aan het mooie Breskens niet zonder ergens lekkere vis te proeven.

In plaats van een High Tea in het bekende Terneuzen kun je ook eens kiezen voor een High Tea in Breskens. Leer Breskens kennen en geniet daarbij van een heerlijke High Tea.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden