High Tea in Haarlem

High Tea Haarlem heeft de leukste High Tea locaties in Haarlem voor je op een rij gezet. Een bezoek aan Haarlem moet natuurlijk gepaard gaan met een heerlijk hapje tussendoor. Want op een lege maag kun je deze mooie stad niet ontdekken. Wat is dan leuker om een verzameling te hebben van alle lokale lekkernijen tijdens een High Tea.

Haarlem

Leukste High Tea locaties in Haarlem:

Filtering

Meer weten over Haarlem

Dat de inwoners van Haarlem pioniers zijn is wel duidelijk. De uitvinder van de boekdrukkunst staat met een groot standbeeld op de Grote Markt. Anthony Fokker vloog met zijn eerste vliegtuig een rondje om de kerk en de grondleggers van de moderne sport, Pim Mulier, komt ook uit Haarlem. Het Haarlems Dagblad is de oudste nog bestaande krant ter wereld.

De inwoners van Haarlem worden ook wel ‘muggen’ genoemd. Waar dit precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Eén van de verklaringen is het ‘muggenziften’ van de inwoners. Een andere komt van het scheldwoord ‘mug’ of uit het feit dat vroeger veel muggen waren in Haarlem. Ook zou in Haarlem een heks zijn geweest, die de inwoners veranderde in een mug als ze niet luisterden. We beloven je dat als je een High Tea reserveert via High Tea Haarlem, we je niet zullen veranderen in een mug.

Ieder jaar kun je in Haarlem het Haarlem Jazz en Bevrijdingspop bijwonen. Meerdere malen op rij heeft Haarlem het stempel ‘dé winkelstad van Nederland’ gekregen en daarnaast sinds 2012 ook nog eens de meest gevarieerde winkelstad. Het treinstation van Haarlem is terug te zien in de Ocean’s Twelve met o.a. Brad Pitt en George Clooney. Ook onze eigen Nederlandse serie GTST ziet Haarlem graag als hun toneel.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen