High Tea in Haarlem

High Tea Haarlem heeft de leukste High Tea locaties in Haarlem voor je op een rij gezet. Een bezoek aan het historische centrum van Haarlem moet natuurlijk gepaard gaan met een heerlijk hapje tussendoor. Want op een lege maag kun je deze mooie stad niet ontdekken. Wat is dan leuker om een verzameling te hebben van alle lokale lekkernijen tijdens een High Tea. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Haarlem? Bekijk dan ook Amsterdam, Amstelveen en Alkmaar.

Haarlem

Leuke locaties in Haarlem:

Filtering

Meer over High Tea in Haarlem

Dat de inwoners van Haarlem pioniers zijn is wel duidelijk. De uitvinder van de boekdrukkunst staat met een groot standbeeld op de Grote Markt. Anthony Fokker vloog met zijn eerste vliegtuig een rondje om de kerk en de grondleggers van de moderne sport, Pim Mulier, komt ook uit Haarlem. Het Haarlems Dagblad is de oudste nog bestaande krant ter wereld.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, om te genieten van een high tea dan weten wij het ook niet meer.

De inwoners van Haarlem worden ook wel ‘muggen’ genoemd. Waar dit precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Eén van de verklaringen is het ‘muggenziften’ van de inwoners. Een andere komt van het scheldwoord ‘mug’ of uit het feit dat vroeger veel muggen waren in Haarlem. Ook zou in Haarlem een heks zijn geweest, die de inwoners veranderde in een mug als ze niet luisterden. We beloven je dat als je een High Tea reserveert via High Tea Haarlem, we je niet zullen veranderen in een mug.

Ieder jaar kun je in Haarlem het Haarlem Jazz en Bevrijdingspop bijwonen. Meerdere malen op rij heeft Haarlem het stempel ‘dé winkelstad van Nederland’ gekregen en daarnaast sinds 2012 ook nog eens de meest gevarieerde winkelstad. Het treinstation van Haarlem is terug te zien in de Ocean’s Twelve met o.a. Brad Pitt en George Clooney. Ook onze eigen Nederlandse serie GTST ziet Haarlem graag als hun toneel.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden