High Tea Zoetermeer

Zoetermeer is een stad in Zuid Holland en heeft ongeveer 124.000 inwoners. Het is een gezellige stad waar veel winkels, restaurants en cafés te vinden zijn. In het stadshart van Zoetermeer vind je de meeste. Hier kun je terecht voor grote winkelketens en kleine boetiekjes, voor ieder wat wils. Een leuke dag in Zoetermeer kun je mooi afsluiten met een High Tea bij een van die leuke locaties.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zoetermeer? Bekijk dan ook Gouda, Den Haag en Rotterdam.

Zoetermeer

Leuke locaties in Zoetermeer:

Filtering

Meer over High Tea in Zoetermeer

Zoetermeer werd officieel als groeikern van Den Haag gezien, maar het dorp groeide zo snel dat het de derde gemeente van Zuid Holland werd. Hierdoor is het een losstaande stad geworden met eigen kenmerken en charmes. Zoetermeer wordt in de volksmond (met een beetje zelfspot) ook wel Sweet Lake City genoemd.

Wil jij winkelen of lekker eten en drinken in Zoetermeer? Dan kun je op verschillende plaatsen terecht, zo heb je het Stadshart waar je allerlei verschillende winkels vindt, maar ook vooral grote winkelketens. Je hebt de Dorpstraat, waar vooral speciaalzaken te vinden zijn. Daarnaast kun je terecht in het Woonhart voor allerlei woonartikelen. En tot slot heb je de Warenmarkten, waar je allerlei verschillende markten kunt bezoeken. Dat is lastig om uit te kiezen tijdens jouw dagje in Zoetermeer! Misschien kun je het wel allemaal combineren.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

In Zoetermeer zijn talloze gezellige restaurants, lunchrooms en espressobars te vinden. Van het stadshart tot het station en overal daartussen in. Veel van deze locaties bieden ook een High Tea aan. Om het makkelijker te maken voor jou om een keuze te maken, hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste locaties. Kies jouw favoriet en geniet!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.