High Tea in Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een bruisende hoofdstad. Met musea, toeristische attracties, gezellige restaurants en cafés op iedere vierkante meter. Naast een schat aan multiculturele eettentjes zijn er in Amsterdam ook een heel aantal gezellige locaties voor een High Tea. In het winkelcentrum van de stad of juist aan een van de sfeervolle grachten.

Amsterdam

Leuke High Tea locaties in Amsterdam:

Filtering

Meer weten over Amsterdam

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Ook dan is een High Tea op een van deze locaties ideaal.

Eén dag is nauwelijks genoeg om Amsterdam te ontdekken. De stad zit propvol bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is een goed begin van je toeristische ontdekkingstocht. Vanuit de rondvaartboot krijg je uitleg over de typisch Amsterdamse bouwstijl, kun je woonboten van dichtbij bekijken en kom je meer te weten over de tijd dat Amsterdam een belangrijke handelsstad was.

Amsterdam is een van de steden met de grootste museumdichtheid ter wereld. Een paar van de bekendste zijn het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Madame Tussauds en het Vincent van Gogh museum. Ga je liever zelf de stad verkennen of lekker shoppen, dan doe je er goed aan om een fiets te huren. En heb je niet genoeg tijd om alles te zien? Dan kun je altijd nog blijven slapen in één van de vele sfeervolle hotels in de stad.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen