High Tea in Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een bruisende hoofdstad. Met musea, toeristische attracties, gezellige restaurants en cafés op iedere vierkante meter. Naast een schat aan multiculturele eettentjes zijn er in Amsterdam ook veel gezellige locaties voor een High Tea waarvan deels ook met eigen bakkerij. In het winkelcentrum van de stad of juist aan een van de sfeervolle grachten. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Amsterdam? Bekijk dan ook eens Haarlem, Amstelveen en Volendam.

Amsterdam

Leuke locaties in Amsterdam:

Filtering

Meer over High Tea in Amsterdam

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. En bij scones hoort traditioneel clotted cream en jam. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Amsterdam overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. We helpen je natuurlijk graag met het vinden van een goede locatie, misschien is dit overzicht relevant voor jou:

Top 3 meest populaire High Tea locaties op basis van reserveringen

1.  Café Americain
2.  Grand Café Restaurant 1e Klas
3.  The Duchess

Top 3 best beoordeelde High Tea locaties op basis reviews
1.  PIQNIQ (cijfer 9,5)
2.  Vlaamsch Broodhuys Eerste Constantijn Huygensstraat (cijfer 9,3)
3.  Anne&Max Oostenburg (cijfer 9,0)

Wat te doen in Amsterdam?

Eén dag is overigens nauwelijks genoeg om Amsterdam te ontdekken. De stad zit propvol bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is een goed begin van je toeristische ontdekkingstocht. Vanuit de rondvaartboot krijg je uitleg over de typisch Amsterdamse bouwstijl, kun je woonboten van dichtbij bekijken en kom je meer te weten over de tijd dat deze stad een belangrijke handelsstad was.

Amsterdam is een van de steden met de grootste museumdichtheid ter wereld. Een paar van de bekendste zijn het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Madame Tussauds en het Vincent van Gogh museum. Ga je liever zelf de stad verkennen of lekker shoppen, dan doe je er goed aan om een fiets te huren. Met een fiets kun je ook meer zien dan alleen Amsterdam Centrum. Ook andere wijken van Amsterdam zijn heel erg leuk om te verkennen. Zo is De Pijp (in Zuid) ook erg populair. Deze studentenbuurt is een ware culinaire hotspot vol hippe restaurants en cafés. Amsterdam Noord is een gezellige broedplaats van kunstenaars, terwijl Nieuw-West juist erg multicultureel is en een uitbundig nachtleven heeft. Oost is erg divers met veel groen, in het uiterste puntje vind je de Oosterse Eilanden die ook een bezoekje waard zijn. Met tot slot Amsterdam Oud-Zuid, wat een van de rijkste en indrukwekkendste buurten is van de hoofdstad. Kortom: alle buurten van Amsterdam zijn net wat anders en erg leuk om te ontdekken.

Heb je niet genoeg tijd om alles te zien? Dan kun je altijd nog blijven slapen in één van de vele sfeervolle hotels in de stad.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden