High Tea Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een bruisende hoofdstad. Met musea, toeristische attracties, gezellige restaurants en cafés op iedere vierkante meter. Naast een schat aan multiculturele eettentjes zijn er in Amsterdam ook veel gezellige locaties voor een High Tea waarvan deels ook met eigen bakkerij. In het winkelcentrum van de stad of juist aan een van de sfeervolle grachten.

Amsterdam

Leuke locaties in Amsterdam:

Filtering

Meer over High Tea in Amsterdam

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Amsterdam overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. We helpen je natuurlijk graag met het vinden van een goede locatie, misschien is dit overzicht relevant voor jou:

Top 3 meest populaire High Tea locaties op basis van reserveringen
1.  Cafe Droog
2.  STAN&CO Amsterdam
3.  Vlaamsch Broodhuys

Top 3 best beoordeelde High Tea locaties op basis reviews
1.  The Duchess (cijfer 9,2)
2.  Vlaamsch Broodhuys (cijfer 8,8)
3.  Cafe Droog (cijfer 8,5)

Eén dag is overigens nauwelijks genoeg om Amsterdam te ontdekken. De stad zit propvol bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is een goed begin van je toeristische ontdekkingstocht. Vanuit de rondvaartboot krijg je uitleg over de typisch Amsterdamse bouwstijl, kun je woonboten van dichtbij bekijken en kom je meer te weten over de tijd dat Amsterdam een belangrijke handelsstad was.

Amsterdam is een van de steden met de grootste museumdichtheid ter wereld. Een paar van de bekendste zijn het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Madame Tussauds en het Vincent van Gogh museum. Ga je liever zelf de stad verkennen of lekker shoppen, dan doe je er goed aan om een fiets te huren. En heb je niet genoeg tijd om alles te zien? Dan kun je altijd nog blijven slapen in één van de vele sfeervolle hotels in de stad.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden