High Tea Hotel Chariot

  High Tea menu

  High Tea – € 24,50 p.p.

  • 5 hartige hapjes
  • 8 zoete hapjes
  • 6 verse theesoorten

  Alles wordt vers bereid en wisselt mee met het seizoen.

  Algemene info

  In Hotel Chariot vind je Bar Restaurant Centennial. Centennial biedt een uitstekende kwaliteit eten in een warm en sfeervol ingericht restaurant. Kom je voor het diner? Dan worden alle gerechten bereid op de originele houtskoolgrill, dit zorgt voor een unieke smaak. Hier worden heerlijke wijnen bij geserveerd uit het ruim assortiment aan wijnen.

  Restaurant Centennial biedt naast de hoge kwaliteit een huiselijke no-nonsense sfeer. Aan jou de keuze om gezellig in het restaurant te vertoeven of voor vermaak aan de bar iets te eten of te drinken. Hotel Chariot beschikt naast een sfeervol restaurant ook een mooie lounge om gezellig iets te drinken. Het is ook mogelijk om te reserveren voor grote groepen. 

  Kies jij voor de High Tea? Dan geniet je van 5 hartige hapjes en 8 zoete hapjes per persoon. Deze worden door de keuken vers bereid. Daarnaast heb je keuze uit 6 verse theesoorten. Aangezien het restaurant met verse, seizoensgebonden producten werkt, kan de high tea altijd anders zijn. Ben jij benieuwd wat je ongeveer krijgt? Bekijk dan de foto's! Daar zul je vast en zeker trek van krijgen.

  Bestel de HighTea.nl Hotel Chariot cadeaubon om iemand mee te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar