High Tea Vlaamsch Broodhuys Amstelveenseweg

 • Afhalen

High Tea menu

High Tea – € 22,50 p.p. 

 • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
 • Heerlijke scones met clotted cream en jam
 • Vers taartje uit onze patisserie
 • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

High Tea To Go – € 22,50 p.p.

Inhoud voor 2 personen:

 • 4x belegde hartige boterham (in 2-en gesneden)
 • 6x zoetigheid
 • 2x scone
 • bakje clotted cream met jam
 • theezakjes
 • verpakt in een houten kistje

Geef aan bij de reservering wanneer je de High Tea Box wil komen afhalen. Je kunt de box bestellen vanaf 2 personen. 

Algemene info

Ons Baker's Café aan de Amstelveenseweg is een echte eye catcher. Met dit prachtige hoekpand willen we weer een stap verder komen in onze missie, om iedereen, elke dag, overal, echt te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Ook in dit filiaal, grofweg 100 meter verwijderd van het alom bekende Vondelpark, kun je terecht voor heerlijke high tea.

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 4.5/10
  Anoniem
  25-11-2021
  Een Hightea gereserveerd maar het ging niet door. Ik kwam daar zelf achter omdat ik t Vlaamsch B. belde. Ik had het maanden geleden gereserveerd. Toen hoorde ik aan de telefoon, dat het niet door kon gaan. Ik begrijp dat er personeelstekort is bij iedereen. Maar netjes je klant op tijd annuleren hoort er wel bij vind ik.
  Datum van mijn bezoek: 24 november 2021
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  5
  Service
  1
 • 10/10
  rajen kanhai
  25-12-2020
  Heel erg smakelijk en geweldig genoten . High tea keurig geregeld voor 25 december, vandaag dus, voor de verjaardag van mijn dochter.
  Datum van mijn bezoek: 24 december 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.5/10
  Anoniem
  5-01-2020
  Er was keuze uit veel soorten smaken thee, ook heel veel unieke. Er was een overschot aan eten en het brood was heerlijk. Grootste pluspunt was toch dat je gedeelde bakjes met toppings kreeg voor op brood ipv dat de broodjes al voorgemaakt zijn! Op deze manier heb je veel meer het idee gezellig te delen met elkaar. Wij hebben erg genoten!
  Datum van mijn bezoek: 3 januari 2020
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 8.3/10
  Claudia de Vries
  4-07-2019
  Was erg lekker! Leuke locatie en vriendelijk personeel. Voor ons een positieve ervaring.
  Datum van mijn bezoek: 29 juni 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8