High Tea Vlaamsch Broodhuys Amstelveenseweg

  *** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

  High Tea menu

  High Tea – €22,50 p.p.

  • Huysgemaakte seizoensoep naar keuze
  • Diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg
  • Heerlijke scones met clotted cream en jam
  • Vers taartje uit onze patisserie
  • Pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van Café Couture

  Algemene info

  Ons Baker's Café aan de Amstelveenseweg is een echte eye catcher. Met dit prachtige hoekpand willen we weer een stap verder komen in onze missie, om iedereen, elke dag, overal, echt te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Ook in dit filiaal, grofweg 100 meter verwijderd van het alom bekende Vondelpark, kun je terecht voor heerlijke high tea.

  Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten. 

  Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

  Bestel de HighTea.nl Vlaamsch Broodhuys cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.5/10
   Anoniem
   5-01-2020
   Er was keuze uit veel soorten smaken thee, ook heel veel unieke. Er was een overschot aan eten en het brood was heerlijk. Grootste pluspunt was toch dat je gedeelde bakjes met toppings kreeg voor op brood ipv dat de broodjes al voorgemaakt zijn! Op deze manier heb je veel meer het idee gezellig te delen met elkaar. Wij hebben erg genoten!
   Datum van mijn bezoek: 3 januari 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8
  • 8.3/10
   Claudia de Vries
   4-07-2019
   Was erg lekker! Leuke locatie en vriendelijk personeel. Voor ons een positieve ervaring.
   Datum van mijn bezoek: 29 juni 2019
   Eten & drinken
   9
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8