High Tea Veenendaal

Na een heerlijke wandeling of fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug is het tijd om bij te komen onder het genot van een High Tea. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Veenendaal. Ontdek welke locatie het beste bij jou past en reserveer direct. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de puurt van Veenendaal? Bekijk dan ook Wageningen.

Veenendaal

Leuke locaties Veenendaal

Filtering

Meer over High Tea in Veenendaal

Veenendaal ligt in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 64.000 inwoners. Oorspronkelijk maakte dit gebied deel uit van Rhenen. Een gebied dat gekenmerkt werd door veengronden en moeraswoud in de Gelderse Vallei. Er ontstond rond 1475 een veenkolonie en daarom werd er een kapel gebouwd. Dit groeide uit tot en werd in 1795 een gemeente. Veenendaal heeft een interessante geschiedenis, dit is maar een klein gedeelte. In museum Veenendaal liggen alle verhalen verborgen en kunt u Veenendaal ontdekken.

Niet ver van Veenendaal vandaan ligt de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Mooie plekken om tot rust te komen in de prachtige natuur met mooie landgoederen. Maak een wandeling of fietstocht door de bossen met oude kastelen.

Naast de mooie geschiedenis en de prachtige natuur biedt Veenendaal een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants. Een dagje shoppen in winkelstad Veenendaal is gezellig. De overdekte winkelcentra zijn ideaal voor wanneer het slecht weer is. Wanneer de zon schijnt kun je op dinsdag en zaterdag de gezellige markt bezoeken. Jouw leuke dag in Veenendaal kun je mooi afsluiten met een heerlijke High Tea.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden