Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Wageningsche Berg

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Belmonte (by Fletcher) geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is gelegen op een van de mooiste locaties van Nederland. Het hotel ligt namelijk midden in een bosrijke omgeving, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn en ligt bovenop de Wageningsche Berg. In het uitstekende à la carte restaurant Belmonte kun je genieten van voortreffelijke gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie voor u bereiden. Wil je in alle rust even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje? Sluit dan aan voor een gezellige High Tea of borrel.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Anna Bijen
  28-08-2020
  Leuke locatie voor tijdens het wandelen i.c.m. high tea als traktatie. Wij waren zeer tevreden.
  Datum van mijn bezoek: 23 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8