High Tea Oisterwijk

Oisterwijk is een dorp en gemeente in Noord-Brabant. Oisterwijk ligt midden in het groen, waardoor het goed vertoeven is in de natuur. Maar ook in het centrum is genoeg te beleven.  Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Oisterwijk.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt? Bekijk dan ook Tilburg en Den Bosch.

Oisterwijk

Leuke locaties in Oisterwijk:

Filtering

Meer over High Tea in Oisterwijk

Oisterwijk ligt midden in het groen van Brabant. Je kunt hier dus heerlijk de natuur in trekken. Ga je wandelen? Dan kun je veel kanten op. Begin bijvoorbeeld bij een van de natuurpoorten van Oisterwijk. Tijdens een stadswandeling kun je alle mooie bezienswaardigheden bekijken. Daarnaast kun je natuurlijk ook het centrum in, waar je af en toe stopt bij leuke winkeltjes. Oisterwijk heeft een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Kies een leuk restaurantje uit waar je bij kunt bijkomen van jouw dag uit. Bijvoorbeeld met een lekkere high tea.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Oisterwijk en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.